Handboek Zorgethiek in praktijk

Handboek Zorgethiek in praktijk - Mieke Grypdonck | Fthsonline.com

...nze zorg staat of valt met deze relatie van mens tot mens ... Handboek Zorgethiek in praktijk - Stuvia ... . Leidinggevenden, managers, verpleegkundigen en zorgdragers die de kwaliteit van zorg in hun organisatie willen bevorderen, maken ruimte voor relaties. Handboek Zorgethiek in praktijk | ISBN 9789401450539 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. 'Zorgethiek in praktijk' door Mieke Grypdonck, Linus Vanlaere, Madeleine Timmermann - Onze prijs: €19,99 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis Handboek Zorgethiek in praktijk 1e druk is een boek van Mieke Grypdonck uitgegeven bij Lannoo Campus. ISBN 9789401450539 De kwaliteit van onze zorg staat of ... Bureau ISBN - Zorgethiek in praktijk ... . ISBN 9789401450539 De kwaliteit van onze zorg staat of valt met deze relatie van mens tot mens. Leidinggevenden, managers, verpleegkundigen en zorgdragers die de kwaliteit van zorg in hun organisatie willen bevorderen, maken ruimte voor relaties. Op deze pagina vind je samenvattingen voor het boek Handboek Zorgethiek in praktijk, geschreven door Mieke Grypdonck & Linus Vanlaere. De samenvattingen zijn door studenten zelf geschreven, waardoor je de inhoud van het boek nog beter kunt begrijpen. Denk aan uitleg over zorgethiek, verpleegkunde, filosofie & ethiek. Handboek Zorgethiek in praktijk (nl) De basis...

INFORMATIE

AUTEUR
Mieke Grypdonck
DIMENSIE
10,27 MB
BESTANDSNAAM
Handboek Zorgethiek in praktijk.pdf

OMSCHRIJVING

Handboek Zorgethiek in praktijk 1e druk is een boek van Mieke Grypdonck uitgegeven bij Lannoo Campus. ISBN 9789401450539 De kwaliteit van onze zorg staat of valt met deze relatie van mens tot mens. Leidinggevenden, managers, verpleegkundigen en zorgdragers die de kwaliteit van zorg in hun organisatie willen bevorderen, maken ruimte voor relaties. Ze stellen zorgprofessionals in staat om op een open en intelligente manier in relatie te gaan. Dat doen ze vooral door ook zelf in relatie te treden met die professionals.Dit boek helpt studenten en leidinggevenden om te groeien als 'zorgethisch coach'. Het concretiseert wat zorgethiek is en hoe mensen kunnen groeien in het verlenen van zorg. Het boek vertrekt daarbij steeds vanuit de realiteit waarin zorgpraktijken vandaag vorm moeten krijgen.

Wil je het boek lezen?Handboek Zorgethiek in praktijk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mieke Grypdonck. Lezen Handboek Zorgethiek in praktijk Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN