Wat kan ik leren van de Boeddha?

Wat kan ik leren van de Boeddha? - Tom Hannes | Fthsonline.com

...ie was de Boeddha en wat kunnen we van hem leren? Ruim zesentwintig eeuwen na zijn dood en een halve wereld van hem verwijderd, blijft de aantrekkingskracht van de bevrijdingsweg van de Boeddha heel groot ... Wat kan ik leren van de Boeddha? - artikelplaats ... . Hoe uniek de combinatie van leegte en liefde is, wordt aan de hand van vijftig citaten meeslepend en vakkundig verteld door Tom Hannes. Wie was de Boeddha en wat kunnen we van hem leren? Ruim zesentwintig eeuwen na zijn dood en een halve wereld van hem verwijderd, blijft de aantrekkingskracht van de bevrijdingsweg van de Boeddha heel groot. Hoe uniek de combinatie van leegte en liefde is, Wie was de Boeddha en wat kunnen we van hem leren? Ruim zesentwintig eeuwen na zijn dood en een halve wereld van hem verwijderd, blijft de aantrekkin… ... Wat kan ik leren van de Boeddha?, Tom Hannes ... ... . Hoe uniek de combinatie van leegte en liefde is, Wie was de Boeddha en wat kunnen we van hem leren? Ruim zesentwintig eeuwen na zijn dood en een halve wereld van hem verwijderd, blijft de aantrekkin… Wie was de Boeddha en wat kunnen we van hem leren? Ruim zesentwintig eeuwen na zijn dood en een halve wereld van hem verwijderd, blijft de aantrekkingskracht van de bevrijdingsweg van de Boe ...Lees hieronder verder. 'Wat kan ik leren van de Boeddha?' door Tom Hannes - Onze prijs: €20,00 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huisGratis verzending. Wie was de Boeddha en wat kunnen we van hem leren? Ruim zesentwintig eeuwen na zijn dood en een halve wereld van hem verwijderd, blijft de aantrekkingskracht van de bevrijdingsweg van de Boeddha heel groot. Hoe uniek de combinatie van leegte en liefde is, wordt aan de hand van vijftig citaten meeslepend en vakkundig verteld door Tom Hannes. Met Wat kan ik leren van de Boeddha? heb ik na dertig jaar studie van het boeddhisme en vijfentwintig jaar praktijk ervan, het eindelijk aangedurfd om een boek over de Boeddha te schrijven. Aan de hand van...

INFORMATIE

AUTEUR
Tom Hannes
DIMENSIE
3,46 MB
BESTANDSNAAM
Wat kan ik leren van de Boeddha?.pdf

OMSCHRIJVING

Wie was de Boeddha en wat kunnen we van hem leren? Ruim zesentwintig eeuwen na zijn dood en een halve wereld van hem verwijderd, blijft de aantrekkingskracht van de bevrijdingsweg van de Boeddha heel groot. Hoe uniek de combinatie van leegte en liefde is, wordt aan de hand van vijftig citaten meeslepend en vakkundig verteld door Tom Hannes. Dankzij hem komen we te weten waarom de Boeddha ook ons kan helpen om een vrij, waardig en gelukkig leven te leiden – iets waaraan de wereld vandaag grote behoefte heeft.Tom Hannes (1970) was lange tijd zenboeddhistisch monnik. Nu woont hij met zijn gezin in Antwerpen, waar hij werkt als therapeut, theatermaker en auteur. Hij schreef onder meer Zen of het konijn in ons brein, Een kleine meditatiegids en Leven in het nu. Een filosofische zoektocht.

Wil je het boek lezen?Wat kan ik leren van de Boeddha? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tom Hannes. Lezen Wat kan ik leren van de Boeddha? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN