Moeders lopen nooit weg

Moeders lopen nooit weg - Guus Luijters | Fthsonline.com

...bekend iemand me langs de weg heeft gevonden en dat een ambulance me naar het ziekenhuis heeft gebracht ... Moeders Lopen Nooit Weg - Guus Luijters (2020) - BoekMeter.nl ... . Mijn moeder vertelt me dat ze ook een tijd op Bali is geweest en dat ik er ... Ik herken mijn moeder hier ook in. Altijd kleineren, alles is mijn schuld, ik sta altijd in de weg, kan zich niet inleven in mij/ begrijpt niet dat ik ook wel eens moe ben, als ze rust wil moet ik weg, etc. Nu ik dit lees weet ik dus dat onze dagelijkse ruzies niet altijd aan mij liggen maar ook aan haar. Vaders lopen soms weg. De mijne is nooit weggelopen, maar daar stond tegenover dat hij weinig sprak. ... bol.com | Moeders lopen nooit weg, Guus Luijters ... ... . Vaders lopen soms weg. De mijne is nooit weggelopen, maar daar stond tegenover dat hij weinig sprak. Hoe minder je spreekt hoe kleiner de noodzaak weg te lopen.,,Laten we maar een taxi nemen ... De moeder bemoeit zich met elk detail van het leven van haar dochter. Daardoor kan haar dochter nooit haar eigen weg vinden, ... In de ogen van een afwijzende moeder kun je het als dochter nooit goed doen. Je vrienden, je werk, ... In winkelcentra zie je ze nog wel lopen, de moeders en tienerdochters die gearmd en lachend samen gaan shoppen. Ze heeft leren praten en lopen. Heeft leren tandenpoetsen en brood smeren. Dus dit kan ze ook leren. En jij kunt haar een beetje helpen om het te leren. Op een manier die bij kinderen past. Ik zal je een simpele tip geven. Die heel veel strijd kan schelen. Stel: je bent 7 jaar oud. Je ruimt samen met je moeder je kamer op. Je komt de bak met ... Als moeder ben je 24/7 aan het werk, je staat nooit uit. Zeker als alleenstaande moeder kun je je kind niet aan de andere ouder overlaten. Daarom laat ik ze tot rust komen, er zijn massages voor deze moeders en allemaal lekkernijen. Pas als een moeder helemaal tot rust kan komen, komt ze bij zichzelf uit en wat zij zelf wil....

INFORMATIE

AUTEUR
Guus Luijters
DIMENSIE
5,20 MB
BESTANDSNAAM
Moeders lopen nooit weg.pdf

OMSCHRIJVING

Mijn moeder had een hekel aan vlekken, maar ze hield van klein. En van poezen. En van mijn vader. Ik hoop dat ze in een hemeltje zonder vlekken komt, waar poezen zijn. En waar mijn vader ook is. Guus Luijters herdenkt zijn moeder in de voor hem zo kenmerkende, kleine, intieme schetsen. Hij beschrijft een vrouw die van schoenen hield, die stopte met werken toen ze in 1940 trouwde, en een kind kreeg in oorlogstijd. Een moeder die de verbindende factor was in het leven van haar echtgenoot en hun enige zoon, en gesteld was op comfort en tijd voor zichzelf. Luijters verweeft dierbare momenten en rauwe, soms pijnlijke herinneringen tot een herkenbare kroniek van een liefdevol leven.

Wil je het boek lezen?Moeders lopen nooit weg in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Guus Luijters. Lezen Moeders lopen nooit weg Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN