In de voetsporen van de Boeddha

In de voetsporen van de Boeddha - Thich Nhat Hahn | Fthsonline.com

... prins Siddhartha, maar is tevens een schitterende inleiding in het boeddhistische gedachtegoed ... Varanasi - Boeddhistische pelgrimage: In de Voetsporen van ... ... . Thich Nhat Hanh portretteert de Boeddha niet als een godheid, maar als een man van vlees en bloed die veel obstakels moest overwinnen op zijn pad, ook binnen de kring van zijn eigen leerlin¬gen. In de voetsporen van de boeddha. Thich Nhat Hahn beschrijft de levensloop van de Boeddha en introduceert gaandeweg het Boeddhisme. Boeddhisme voor dummies. Een helder geschreven boek over de geschiedenis, tradities en gebrui ... boeddhistische pelgrimage: In de Voetsporen v/d Boeddha ... . Boeddhisme voor dummies. Een helder geschreven boek over de geschiedenis, tradities en gebruiken van het Boeddhisme. Boeddhistische kinderboeken. Erica Terpstra schreef een uitstekend kinderboek - met voorwoord ... Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Hanh , Thich Nhat . [ isbn 9789401300766 ] - In de Voetsporen van de Boeddha . ( Een inwijding in het boeddhisme in al zijn menselijkheid . ) In de voetsporen van de Boeddha beschrijft niet alleen de uitzonderlijke levensloop van prins Siddhartha, maar is ook een indrukwekkende inleiding in - In de voetsporen van de Boeddha' beschrijft niet alleen de uitzonderlijke levens¬loop van prins Siddhartha, maar is tevens een schitterende inleiding in het boeddhistische gedachtegoed. Thich Nhat Hanh portretteert de Boeddha niet als een godheid, maar als een man van vlees en bloed die veel obstakels moest overwinnen op zijn pad, ook binnen de kring van zijn eigen leerlin¬gen....

INFORMATIE

AUTEUR
Thich Nhat Hahn
DIMENSIE
6,26 MB
BESTANDSNAAM
In de voetsporen van de Boeddha.pdf

OMSCHRIJVING

In de voetsporen van de Boeddha beschrijft niet alleen de uitzonderlijke levensloop van prins Siddhartha, maar is ook een indrukwekkende inleiding in het boeddhistische gedachtegoed. Rechtstreeks puttend uit het Pali, Sanskrit en Chinese bronnen, schetst de Vietnamese zenmeester Thich Nhat Hanh (1926) - een der meest gewaardeerde boeddhistische leraren in het Westen - het ontstaan van de eerste boeddhistische gemeenschap en de belangrijkste soetra's. Thich Nhat Hanh portretteert de Boeddha zonder franje, als een man die dicht bij ons staat, niet een superheilige, maar iemand van vlees en bloed die veel moeilijkheden moest overwinnen, ook binnen de kring van zijn eigen leerlingen. Met het verschijnen van deze vertaling is een van de belangrijkste boeken van Thich Nhat Hanh eindelijk voor een groot publiek beschikbaar.

Wil je het boek lezen?In de voetsporen van de Boeddha in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Thich Nhat Hahn. Lezen In de voetsporen van de Boeddha Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN