Communiceren als een beest

Communiceren als een beest - Marieke van Maanen | Fthsonline.com

...niet toegeven. De schuld bij iemand anders leggen is zo gedaan ... Diercommunicatie - Wikipedia ... . Autisme en communiceren Een bekend stereotype van mensen met autisme is dat ze niet kunnen communiceren. 'Ze' denken en praten op een andere manier, en begrijpen de 'normale' gang van zaken ... Helder communiceren Als twee mensen in gesprek zijn met elkaar, wil dat nog niet zeggen dat ze helder communiceren. Aan de ene kant kan het… De onmogelijkheid om niet te communiceren Je hoort mensen wel eens de opmerking maken dat iemand niet kan communiceren, of nooit communiceert. Ik kan niet communiceren met mensen is een gevoel die we sne ... 7 leuke communicatie spellen om elkaar beter te begrijpen ... . Ik kan niet communiceren met mensen is een gevoel die we snel krijgen als we vaak steeds weer opnieuw niet begrepen voelen in wat we nodig hebben.Waarbij we naar ons idee toch best duidelijk zijn geweest met wat we bedoelen. Maar dit schijnbaar steeds niet op deze manier overkomt. Communicatie kunnen we het best omschrijven als een proces waarbij iemand informatie overdraagt aan een ander. Het is goed ons hierbij te realiseren dat je op ieder moment van de dag aan de telefoon of in een persoonlijk gesprek communiceert. Niet alleen door wat je zegt (verbaal) of door je gedrag en/of houding (non-verbaal), ......

INFORMATIE

AUTEUR
Marieke van Maanen
DIMENSIE
6,21 MB
BESTANDSNAAM
Communiceren als een beest.pdf

OMSCHRIJVING

Als lid van een ondernemingsraad word je geacht de wet te kennen. Maar met alleen kennis van de wet en van inhoudelijke onderwerpen kom je er niet. Het verschil tussen gelijk hebben en gelijk krijgen zit hem in de communicatie. Je bereikt meer door je aan te passen aan de communicatiestijl van een ander. In de ondernemingsraad, met de bestuurder én in het contact met de medewerkers.Daarom hier het boekje "Communiceren als een beest'; een praktisch handboek voor effectiever communiceren als OR-lid. In dit boekje beschrijven wij vier beesten die symbool staan voor vier verschillende communicatiestijlen. Als je OR-collega's en de bestuurder gaat zien als uil, haan, kip of schaap zal je merken dat je met het aanpassen van je eigen stijl meer kunt bereiken. Dit boekje is onderdeel van een serie boeken voor de ondernemingsraad. Wil je 250 tips voor het samenwerken in de OR? Lees dan 'Help, ik zit in de OR!' Zoek je een naslagwerk met modelbrieven, stappenplannen, checklists en de WOR? Gebruik dan onze 'Survivalgids'. Wil je antwoord op de 50 meest gestelde vragen over de OR? Lees dan 'De Schatkamer'.

Wil je het boek lezen?Communiceren als een beest in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marieke van Maanen. Lezen Communiceren als een beest Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN