Een plaats van genezing

Een plaats van genezing - Joni Eareckson-Tada | Fthsonline.com

...in acht nemen. Tijdens de genezingsperiode Persoonlijke hygiëne is tijdens de genezingstijd van de piercing absoluut noodzakelijk ... De gemeente, een plaats van genezing | Christengemeente te ... ... . De GGZ-instellingen hebben zich in vergaande mate vervreemd van wat ze zouden moeten doen: adequaat en op specialistisch niveau diagnosticeren en behandelen van psychische stoornissen. Het is een keuze voor controle in plaats van genezing. De psychotherapie moet terug vindt prof. J. Derksen. Die controlecultuur uit zich in het dwangmatige meten van een doelstelling voor […] In Een plaats van genezing zul ... Een plaats van genezing | Eareckson-Tada, Joni | 9789063182915 ... . J. Derksen. Die controlecultuur uit zich in het dwangmatige meten van een doelstelling voor […] In Een plaats van genezing zul je zien dat genezing soms plaatsvindt door antwoorden heen ­en soms door de vragen zelf. Joni Eareckson Tada neemt je mee op een bijzonder persoonlijke, intieme reis, terug naar de fundamentele vragen rond genezing, lijden en hoop. We weten steeds meer over het nieuwe coronavirus. Op deze pagina krijg je antwoord op de meestgestelde vragen en vind je alles wat we tot nu toe weten over het nieuwe coronavirus. In Een plaats van genezing zul je zien dat genezing soms plaatsvindt door antwoorden heen en soms door de vragen zelf. Joni Eareckson Tada neemt je mee op een bijzonder persoonlijke, intieme reis, terug naar de fundamentele vragen rond genezing, lijden en hoop....

INFORMATIE

AUTEUR
Joni Eareckson-Tada
DIMENSIE
10,47 MB
BESTANDSNAAM
Een plaats van genezing.pdf

OMSCHRIJVING

Als God mij kan genezen, waarom doet Hij het dan niet?Hoe overbruggen we die pijnlijke afstand tussen een wonderbaarlijk 'ja' en een hartverscheurend 'nee'?Meer dan veertig jaar geleden raakte Joni Eareckson Tada als gevolg van een duikongeluk vanaf haar nek verlamd. In de periode die volgde, ontwikkelde ze zich tot een geliefd schrijfster en heeft ze miljoenen mensen toegesproken.Maar vandaag heeft Joni te maken met een heel nieuwe strijd: de worsteling met chronische, niet-aflatende pijn. In Een plaats van genezing zul je zien dat genezing soms plaatsvindt door antwoorden heen ­en soms door de vragen zelf.Joni Eareckson Tada neemt je mee op een bijzonder persoonlijke, intieme reis, terug naar de fundamentele vragen rond genezing, lijden en hoop. Of je nu te maken hebt met lichamelijke pijn, financiële problemen of moeizame relaties, Joni nodigt je uit om jouw beproeving tegelijk met haar onder ogen te zien.

Wil je het boek lezen?Een plaats van genezing in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Joni Eareckson-Tada. Lezen Een plaats van genezing Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN