Mijn naam is Jess Cooper en ik leef nog

Mijn naam is Jess Cooper en ik leef nog - Kate Alice Marshall | Fthsonline.com

...moord, moet Jess (16, ik-figuur) in haar eentje zien te overleven in de ruige natuur van Canada ... Mijn naam is Jess Cooper en ik leef nog , Kate Alice ... ... . In haar dagboek schrijft ze wat ze allemaal meemaakt. Mijn naam is Jess Cooper en ik leef nog wordt verteld vanuit twee tijdlijnen: de tijd voor de moord op haar vader en de tijd daarna. Deze afwisseling geef heel veel diepte aan het verhaal en is dus echt een meerwaarde. Bovendien krijg je zo de kans om iets meer van de randpersonages te weten te komen. Afgelopen maand verscheen Mijn naam is Jess Cooper en ik leef nog bij Karakter Uitgevers. Toe ... Recensie: Mijn naam is Jess Cooper en ik leef nog - Kate ... ... . Afgelopen maand verscheen Mijn naam is Jess Cooper en ik leef nog bij Karakter Uitgevers. Toen ik het persbericht kreeg en ontdekte waar het boek over zou gaan, was ik meteen al in de ban van het boek. Het verhaal klonk zo interessant dat ik het boek liefst zo snel mogelijk zou willen lezen. Over Karakter Uitgevers B.V.,Karakter Uitgevers B.V. is een middelgrote zelfstandige uitgeverij, gespecialiseerd in commerciële fictie, praktische nonfictie, computerboeken en software en audioboeken. Daarnaast zijn wij zeer actief op het gebied van luisterboeken, waarin vele klassieke jeugdtitels verschijnen....

INFORMATIE

AUTEUR
Kate Alice Marshall
DIMENSIE
7,19 MB
BESTANDSNAAM
Mijn naam is Jess Cooper en ik leef nog.pdf

OMSCHRIJVING

- Zoek beschutting - Zoek water - Maak vuur - NEEM WRAAK Dit verhaal kent twee beginpunten. Een daarvan is op een landingsbaan in Alaska. Het andere is aan de oever van een meer, waar de regen als mist op me neerdaalt, terwijl de houten resten van de hut nog nasmeulen. Ik zal je beide versies vertellen: wat er gebeurde voordat mijn vader stierf, en wat er daarna gebeurde. En als ik daarmee klaar ben, of te zwak ben om nog door te schrijven, dan zal ik dit notitieboek achterlaten op de plek waar de hut heeft gestaan. Mocht iemand ons, of mij, ooit komen zoeken, wie weet vinden ze mijn verhaal. ,b>voor: Jess heeft haar vader al meer dan tien jaar niet gezien. Hij overleeft op eigen houtje ergens in de natuur, ver van de maatschappij verwijderd. Maar nadat haar moeder omkwam bij een auto-ongeluk waarbij ze zelf gewond raakte, werd Jess gedwongen om naar zijn hut in de afgelegen wildernis van Canada te verhuizen. Net als Jess hem beter leert kennen, duikt een geheim uit zijn verleden op dat hij met de dood moet bekopen. Jess blijft alleen achter. na: Met alleen haar vaders hond als gezelschap moet Jess op zoek naar voedsel. Ze moet jagen, een onder komen bouwen en zorgen dat ze warm blijft. Op sommige dagen voelt het alsof de wildernis zich tegen haar keert en haar wil vernietigen, maar dan blijkt ze sterker dan zelfs zij had gedacht. Jess zal dit overleven. Ze moet wel. Ze weet wie haar vader vermoord heeft… en nu is ze uit op wraak. De drang om te overleven en wraak te nemen op degene die haar vader vermoordde staan centraal in dit ongelooflijk spannende verhaal dat zich afspeelt in de onverbiddelijke wildernis. Het boek doet denken aan Cheryl Strayeds Wild en The Revenant.

Wil je het boek lezen?Mijn naam is Jess Cooper en ik leef nog in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kate Alice Marshall. Lezen Mijn naam is Jess Cooper en ik leef nog Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN