Capitool Compact - Capitool Compact Kopenhagen

Capitool Compact - Capitool Compact Kopenhagen - Antonia Cunningham | Fthsonline.com

...nliefde.nl: Capitool Compact Kopenhagen op boekenliefde ... Kopenhagen, Capitool - Paperback - 9789000362738 | AKO boeken ... .nl. Mail naar vriend(in) /collega: De Capitool Compact reisgids Kopenhagen brengt je direct naar de beste attracties die deze levendige stad in Denemarken te bieden heeft. Of je nu op zoek bent naar de meest koninklijke plekken, de lekkerste gerechten of de leukste buitenactiviteiten, deze reisgids is je perfecte metgezel. - Compact formaat, ideaal om mee te nemen - Diverse wandelroutes leiden je door de historische wijken van Kopenhagen Top 10 Kopenhagen De reisgids is opgebouwd uit top 10-lijsten die het beste van alles wat er in Kopenhagen te zien en te doen is, behandelen. Reeks: Capitool Compact Bruisende stad Met zijn histo ... Capitool Compact Kopenhagen - Capitool Compact , Antonia ... ... . Reeks: Capitool Compact Bruisende stad Met zijn historische Koninklijke paleizen, bruisende winkelstraten en fantastische restaurants is Kopenhagen altijd een feest. Een tocht door de haven is een heerlijke manier om de prachtige uitzichten en gevarieerde bebouwing van de stad te bekijken. Reisgids Capitool compact Kopenhagen | Unieboek (9789000320318) ISBN / CODE: ... Auteur(s): Capitool Compact; Uitgever: Unieboek; Soort: Reisgids Serie: Capitool compact; Taal: Nederlands Schrijf als eerste een review € 11,99. Uitverkocht, nooit meer leverbaar Uitverkocht, nooit meer leverbaar. Inkijkexemplaar Beschrijving. Bruisende stad ... Capitool Compact Kopenhagen - Capitool Compact van Antonia Cunningham (boek, paperback, ISBN 9789000320318). Bruisende stad Met zijn historische Koninklijke paleizen, bruisende winkelstraten en fantastische... Capitool Compact Kopenhagen Bruisende stad Met zijn historische Koninklijke paleizen, bruisende winkelstraten en fantastische restaurants is Kopenhagen altijd een feest. Een tocht door de haven is een heerlijke manier om de prachtige uitzichten en gevarieerde bebouwing van de stad te bekijken. Capitool Top 10 Kopenhagen | ISBN 9789000362738 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Koop Capitool compact kopenhagen van Cunningham. Antonia met ISBN 9789047519102. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl Capitool Top 10 Kopenhagen - Top 10 van onder andere de beste restaurants, de mooiste bezienswaardigheden en de leukste winkels- Met de uitneembare kaart vind je gemakkelijk de weg- De schitterende foto's brengen de stad tot leven- Compact formaat, ideaal om mee te nemen- Diverse wandelroutes leiden je door de historische wijken van Kopenhagen Top 10 Kopenhagen De reisgids is opgebouwd uit ... Kopenhagen Capitool compact. 0. Verschenen in 2013 bij...

INFORMATIE

AUTEUR
Antonia Cunningham
DIMENSIE
9,99 MB
BESTANDSNAAM
Capitool Compact - Capitool Compact Kopenhagen.pdf

OMSCHRIJVING

Bruisende stadMet zijn historische Koninklijke paleizen, bruisende winkelstraten en fantastische restaurants is Kopenhagen altijd een feest. Een tocht door de haven is een heerlijke manier om de prachtige uitzichten en gevarieerde bebouwing van de stad te bekijken. Het pretpark Tivoli is beroemd om de sprookjesachtige ambiance, exotische gebouwen en prachtig aangelegde tuinen. Het amusementspark is dan ook leuk voor kinderen en volwassenen. Ook een bezoek waard is het Latijnkwartier, een van de oudste delen van de stad die vol staat met 17de-eeuwse gebouwen. Kopenhagen CompactDe reisgids brengt je direct naar de beste attracties die deze levendige stad in Denemarken te bieden heeft. Of je nu op zoek bent naar de meest koninklijke plekken, de lekkerste gerechten of de leukste buitenactiviteiten, deze reisgids is je perfecte metgezel. De gids is onderverdeeld in vier wijken en staat bol van de hoogtepunten, praktische tips, gedetailleerde kaarten en met daarbij prachtige illustraties. Ook heeft de reisgids Kopenhagen een handige uitneembare kaart. Bovendien staan op deze kaart vele tips voor bijvoorbeeld romantische plekjes en fantastische lunchplekken.

Wil je het boek lezen?Capitool Compact - Capitool Compact Kopenhagen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Antonia Cunningham. Lezen Capitool Compact - Capitool Compact Kopenhagen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN