Klein lexion van het managementjargon

Klein lexion van het managementjargon - Rudi Laermans | Fthsonline.com

...Laermans, ... In dit miniwoordenboek van het managementjargon doorprikken Rudi Laermans, ... Recensie: Klein lexicon van het managementjargon 📖 De ... ... ... deze nieuwe newspeak. Doel: de lezer de ogen openen en wapenen tegen de vele woorden die zijn aangetast door het virus van het 'managerialism'. Bel ons nu: 03 239 68 74 Menu. Uitgeverij. nieuw; verwacht. maart 2020; april 2020; mei 2020 Klein lexicon van het managementjargon een kritiek van de nieuwe newspeak Lieven De Cauter, Karel Vanhaesebrouck, Rudi Laermans. Nederlands | Paperback € 20,00 + 40 punten . Op bestelling, levertermijn 1 à 2 weken ... Klein Lexicon van het managementjargon ... . Nederlands | Paperback € 20,00 + 40 punten . Op bestelling, levertermijn 1 à 2 weken. Eenvoudig bestellen. Veilig betalen. Gratis ... Beschrijving Klein lexicon van het managementjargon · Een kritiek van de nieuwe newspeak Van 'assessment' over 'marktconform' tot 'zelfevaluatie': dit soort woorden hoor je al lang niet meer alleen in het bedrijfsleven maar zet ook de toon binnen de zorg, het onderwijs of de cultuursector. Klein lexicon van het management jargon. Openbaar · Georganiseerd door Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond en EPO Uitgeverij. clock. Zaterdag 17 juni 2017 van 15:00 - 16:30 UTC+02. Meer dan een jaar geleden. pin. Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond. Nes 45, 1012 KD Amsterdam. Klein lexicon van het managementjargon . 2. 16.11.2016. There is no translation available in your language. Van 'assessment' over 'marktconform' tot 'zelfevaluatie': dit soort woorden hoor je al lang niet meer alleen in het bedrijfsleven maar zet ook de toon binnen de zorg, het onderwijs of de cultuursector. Fnac: een kritiek van de nieuwe newspeak, Klein lexicon van het managementjargon, Karel Vanhaesebrouck, De Cauter Lieven, Rudi Laermans". Levering bij je thuis of in de winkel en -5% korting op alle boeken. Koop nieuw of tweedehands . Klein lexion van het managementjargon door Rudi Laermans; Lieven de Cauter; Karel Vanhaesebrouck, EAN 9789462670952. Klein lexicon van het managementjargon Van audit tot zelfevaluatie, over branding, competitiviteit en win-winoperatie. Van 'assessment' over 'marktconform' tot 'zelfevaluatie': dit soort woorden hoor je al lang niet meer alleen in het bedrijfsleven maar zet ook de toon binnen de zorg, het onderwijs of de cultuursector. Klein lexicon van het managementjargon aantal In winkelmand Van 'assessment' over 'marktconform' tot 'zelfevaluatie': dit soort woorden hoor je al lang niet meer alleen in het bedrijfsleven maar zet ook de toon binnen de zorg, het onderwijs of de cultuursector. Klein lexicon van het managementjargon - Cauter, Lieven de . I have always imagined that Paradise will be a kind of library - Jorge Luis Borges Boekvoorstelling | Klein Lexicon van het managementjargon maandag 5 december 2016, 20:30 Het geweten van de culturele sector, Rudi Laermans, Lieven De Cauter en Karel Vanhaesebrouck schreven e en kritiek van de nieuwe newspeak....

INFORMATIE

AUTEUR
Rudi Laermans
DIMENSIE
3,13 MB
BESTANDSNAAM
Klein lexion van het managementjargon.pdf

OMSCHRIJVING

Klein lexion van het managementjargon 1e druk is een boek van Rudi Laermans uitgegeven bij Epo, Uitgeverij. ISBN 9789462670952 Van 'assessment' over 'marktconform' tot 'zelfevaluatie': dit soort woorden hoor je al lang niet meer alleen in het bedrijfsleven maar zet ook de toon binnen de zorg, het onderwijs of de cultuursector. We zijn er zozeer aan gewend geraakt dat we denken dat het om neutrale, zelfs positief geladen woorden gaat. Nochtans zijn ze sterk ideologisch gekleurd: ze doken niet toevallig voor het eerst op in dure boeken over management, marketing en merchandising. Schijnbaar neutrale woorden als 'efficiëntie' of 'rendement' zijn er tegelijk oorzaak en effect van dat het neoliberalisme tot in de diepste vezels van ons denken en doen is doorgedrongen.In dit miniwoordenboek van het managementjargon doorprikken Rudi Laermans, Lieven De Cauter en Karel Vanhaesebrouck deze nieuwe newspeak. Doel: de lezer de ogen openen en wapenen tegen de vele woorden die zijn aangetast door het virus van het 'managerialism'. Want telkens we ze gebruiken, besmetten we ook onszelf en anderen.

Wil je het boek lezen?Klein lexion van het managementjargon in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rudi Laermans. Lezen Klein lexion van het managementjargon Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN