Een droom met een deadline

Een droom met een deadline - Eelco Wisman | Fthsonline.com

... een boek van Eelco Wisman uitgegeven bij Succesboeken ... Een droom met een deadline Download PDF ePUB | BANK72 PDF ... .Nl. ISBN 9789079872596 Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) is een methode om je communicatie, en daarmee je resultaten, te verbeteren. En dat past ook precies bij wie ik ben. Ik zie tenders als een droom met een deadline. Je vult de vraag van de toekomst in, maar deze heeft wel een deadline. Je hebt dus invloed op de totstandkoming van iets nieuws. Eigenlijk is het van dromen werkelijkheid maken. Dat ... Dack Graphic Design | Een doel is een droom met een deadline! ... . Eigenlijk is het van dromen werkelijkheid maken. Dat vind ik echt mooi." Rick: "De komende maanden komt er een nieuwe ... 'Een droom met een deadline' biedt praktische raadgevingen en oefeningen waarin u de effectiviteit van uw communicatie kunt ontwikkelen. Eelco Wisman haalt 'de parels onder het stof' vandaan. Eelco Wisman verstaat de kunst om aan anderen vaardigheden over te dragen zonder moeilijke wegen te bewandelen. Een droom met een deadline is e...

INFORMATIE

AUTEUR
Eelco Wisman
DIMENSIE
8,27 MB
BESTANDSNAAM
Een droom met een deadline.pdf

OMSCHRIJVING

Een droom met een deadline 3e druk is een boek van Eelco Wisman uitgegeven bij Succesboeken.Nl. ISBN 9789079872596 Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) is een methode om je communicatie, en daarmee je resultaten, te verbeteren. Het uitgangspunt is dat je zelf verantwoordelijk bent voor je resultaten, de successen en de mislukkingen, alsook voor je eigen leven: het effect van je communiceren onder de loep nemen. Met NLP leer je effectiever te communiceren. Elke droom wordt een bereikbaar doel als je er echt in gelooft en er helemaal voor gaat. Als je een deadline koppelt aan je droom, wordt het een doel. Dan liggen al je dromen binnen bereik. Wie ervan overtuigd is dat je het beste uit het leven en uit jezelf kunt halen, kan niet om dit boek heen. Met NLP kun je:- Effectiever communiceren in zowel werk en relaties als liefde en opvoeding- Inzicht en begrip krijgen in overtuigingen, waarden en normen van jezelf en anderen- Onbewuste processen bewust maken en er gebruik van maken- Dromen met een deadline realiserenEen droom met een deadline is een unieke kijk op NLP met de realistische visie van de auteur.Over de auteur:Eelco is geboren in Breda op 11 maart 1962. Hij was als kind al een fanatiek sporter. Na de Academie voor Lichamelijke Opvoeding heeft hij tien jaar gewerkt bij Defensie. Als Sportinstructeur bij het Korps Commando Troepen, werkend met mensen en hun grenzen, was Eelco mede verantwoordelijk voor de fysieke en mentale belasting van de Commando-in-opleiding. Deze ervaringen en inzichten, samen met zijn enorme drive om het beste uit mensen te halen, zorgden in 1997 voor de overstap naar het bedrijfsleven. Gestart als trainer voor een bekend Training & Adviesbureau laat hij sindsdien een positieve en blijvende indruk achter bij zijn publiek. In 2000 heeft hij gekozen voor het eigen ondernemerschap. Eelco is oprichter en eigenaar van Outwise Performance Improvement. Zijn on-the-edge attitude, inlevingsvermogen, aanstekelijk enthousiasme en humoristische manier van performen maken hem tot een veelgevraagde Trainer, Personal Coach en Motivational Speaker.

Wil je het boek lezen?Een droom met een deadline in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Eelco Wisman. Lezen Een droom met een deadline Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN