Onder de ombu-boom

Onder de ombu-boom - Santa Montefiore | Fthsonline.com

...haar zeer geliefd bij iedereen, behalve bij haar moeder ... Onder de ombu-boom door Santa Montefiore (paperback ... ... . De levenslustige en ... Santa Montefiore - Onder De Ombu-boom Het boek Onder De Ombu-boom van de auteur Santa Montefiore is 10 maal gevonden, 1 maal nieuw en 9 maal tweedehands. "Onder De Ombu-boom" is nieuw te koop vanaf € 12,50 bij Bol.com. "Onder De Ombu-boom" is tweedehands te koop vanaf € 8,00 bij Bol.com. Onder De Ombu-Boom . Auteur: Santa Montefiore. Nederlands 479 pagina's De Boekerij april 2001 Samenv ... Onder de ombu-boom | Boeken ... . Nederlands 479 pagina's De Boekerij april 2001 Samenvatting Een prachtige roman over de verboden liefde tussen twee jonge mensen tegen de achtergrond van de Argentijnse pampa's. Sofia Solanas is de dochter van de rijke Argentijnse paardenfokker Paco Solanas en een Iers plattelandsmeisje, Anna Melody O'Dwyer. Met haar mengeling van Argentijns en Iers bloed is Sofia niet bepaald een dame. Haar wildheid en haar schoonheid maken haar zeer geliefd bij iedereen, behalve bij haar moeder. De levenslustige en vrolijke Sofia botst vaak met de diepgelovige Anna, die in alles de ... Onder de Ombu Boom - Santa Montefiore Sofia Solanas is de dochter van de rijke Argentijnse paardenfokker Paco Solanas en een Iers plattelandsmeisje, Anna Melody O'Dwyer. Met haar mengeling van Argentijns en Iers bloed is Sofia niet bepaald een dame. Haar wildheid en haar schoonheid maken haar zeer geliefd bij iedereen, behalve bij haar moeder....

INFORMATIE

AUTEUR
Santa Montefiore
DIMENSIE
9,89 MB
BESTANDSNAAM
Onder de ombu-boom.pdf

OMSCHRIJVING

Sofia Solanas is de dochter van de rijke Argentijnse paardenfokker Paco Solanas en een Iers plattelandsmeisje, Anna Melody O'Dwyer. Met haar mengeling van Argentijns en Iers bloed is Sofia niet bepaald een dame. Haar wildheid en haar schoonheid maken haar zeer geliefd bij iedereen, behalve bij haar moeder. De levenslustige en vrolijke Sofia botst vaak met de diepgelovige Anna, die in alles de wil van God ziet.Sofia is dol op paardrijden en heel bedreven in de edele polosport - een sport voor mannen. Zij speelt vaak met haar broers en neven. Santi, de zoon van Paco's broer, vindt haar erg amusant. Haar ongetemdheid en haar plotselinge uitbarstingen maken haar heel anders dan andere meisjes. Tussen Sofia en Santi groeit meer dan vriendschap, en meer dan een familieband… Maar ze weten beiden dat, hoewel zij wellicht voor elkaar bestemd zijn, zij elkaar nooit zullen krijgen.

Wil je het boek lezen?Onder de ombu-boom in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Santa Montefiore. Lezen Onder de ombu-boom Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN