Peter Pan moet sterven

Peter Pan moet sterven - John Verdon | Fthsonline.com

...hreven bij Peter Pan moet sterven. Weer een fantastisch gevolg ... Peter Pan moet sterven - John Verdon - 9789022570333 ... ... . Met Dave Gurney en zijn vrouw Madeleine heeft John Verdon een schot in de roos gedaan. Geen overdreven spanning, maar een realistisch verhaal wat van begin tot eind boeit. Geschreven bij Peter Pan moet sterven. Dave Gurney wordt gevraagd een schuld aan zijn vriend te voldoen. Samen proberen ze de onschuld van zijn cliënt aan te tonen. Dave Gurney wil, zoals altijd, begrijpen hoe de zaak in elka ... Peter Pan moet sterven van John Verdon | Boek en recensies ... ... . Dave Gurney wil, zoals altijd, begrijpen hoe de zaak in elkaar zit. Gaandeweg het onderzoek worden er steeds meer mensen "uitgeschakeld" en het onderzoek tegengewerkt. Peter Pan moet sterven is de vierde thriller van schrijver John Verdon met hoofdpersonage Dave Gurney. De proloog wekt de indruk dat het zwaar zal toegaan in dit verhaal. De verteller wenste ooit zijn vinger op een nucleaire trekker, maar hij weet nu dat dat niet haalbaar is. Peter Pan moet sterven | John Verdon. Zet op mijn lijst . De geweldige Dave Gurney is terug! Net als Verdons fantastische bijfiguren, morele en relationele dilemma's, zwarte humor, breinbrekers, ingenieuze plotwendingen en een daverende finale. ... Peter Pan moet sterven. Placeholder. Peter Pan moet sterven. John Verdon. De...

INFORMATIE

AUTEUR
John Verdon
DIMENSIE
7,37 MB
BESTANDSNAAM
Peter Pan moet sterven.pdf

OMSCHRIJVING

De geweldige Dave Gurney is terug! Net als Verdons fantastische bijfiguren, morele en relationele dilemma's, zwarte humor, breinbrekers, ingenieuze plotwendingen en een daverende finale. De man die zijn leven heeft gered vraagt Dave een schokkende moord te analyseren, waarvoor al iemand veroordeeld is. Het brein achter de aanslag op een charismatische politicus zou diens vrouw zijn. Gurney raakt verzeild in een kat-en-muisspel met een corrupte rechercheur, een verontrustend joviale maffiabaas, een jonge verleidster en een schimmige huurmoordenaar, die door zijn jeugdige uiterlijk bekendstaat als Peter Pan. Uiteindelijk blijkt de ware toedracht schokkender dan Dave zich ooit had kunnen voorstellen.

Wil je het boek lezen?Peter Pan moet sterven in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur John Verdon. Lezen Peter Pan moet sterven Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN