Bundeltje Gemis - dichtbundel

Bundeltje Gemis - dichtbundel - none | Fthsonline.com

.... Teksten en afbeeldingen mogen niet zonder toestemming worden vermenigvuldigd en gedeeld ... Vader brengt dichtbundel uit over verwerking overlijden ... ... . Bij het delen van een gedichtje dien je ALTIJD Bundeltje Gemis als bron te vermelden. Houdt de afbeeldingen en teksten intact. E-mail: [email protected] KvK nummer: 72101504 Bundeltje Gemis. Gedichtjes over verlies vind je ook op mijn andere website www.bundeltjegemis.nl. In september 2018 kwam mijn eerste dichtbundeltje 'Bundeltje Gemis' uit. Een lief dichtbundeltje om ouders die hun kindje zijn verloren een hart onder de riem t ... LieveLiefde.com - Gedichtjes van een moeder ... . Een lief dichtbundeltje om ouders die hun kindje zijn verloren een hart onder de riem te steken. Momenteel werk ik hard aan een tweede dichtbundel. Nieuwe bundel in 2020! Het project 'Kindje in mijn hart' startte in 2015 als een cadeautje voor Vaderdag en Moederdag, een blijvend eerbetoon aan de liefdevolle herinneringen van ouders die een kindje ontbreekt. Zeker op bijzondere dagen is het gemis dat zij ervaren extra aanwezig en dan is het fijn om te zien dat ook… 2,801 Followers, 2,593 Following, 425 Posts - See Instagram photos and videos from Bundeltje Gemis (@bundeltjegemis) Vandaag het overleg gehad om de stijl/ opmaak van het Bundeltje Gemis te bepalen en wauw wat ben ik enthousiast. #trots #passie #schrijven #bundeltjegemis #bundeltje #dichtbundel #gedichtjes #troostwoorden #troost #rouwverwerking #cadeau #liefcadeau #liefde #lieveliefde #zorgenvoorjeverdriet #rouw #rouwen #stilgeboren #vlinderkind #sterretje #sterrenpapa #sterrenmama #sterrenkind # ... Bundeltje Gemis. 1.2K likes. Bundeltje gemis is een website met een gelijknamig lief dichtbundeltje en andere liefdevolle troostkado's voor sterrenouders die hun kindje moeten missen. Het... Staat je bundel al klaar op de computer? Verstuur je PDF-bestand en wij gaan aan de slag. Heb je vragen over het ontwerpen van je gedichtenboek? Neem dan contact met ons op via [email protected] of bel 030 - 303 95 98. Wij helpen je graag! Kwaliteit Jouw dichtbundel drukken we digitaal op het door jouw gekozen papiersoort. Kies zelf je kaft ... De gelijknamige dichtbundel is speciaal geschreven voor ouders van een sterrenkindje en is ontstaan nadat mijn neefje één dag na zijn geboorte overleed. ... Auteur/Owner Bundeltje Gemis (bundeltjegemis.nl) ♥ Marketing/Communicatie medewerker & Trainer @CuraTec. Auteur/ Owner Bundeltje Gemis bij Bundeltje Gemis. De 16-jarige Sterre van der Rhee, multi talent uit Noord, heeft een mooie dichtbundel uitgebracht met toegankelijke gedichten over gemis en rouw getiteld 'een ziel op zich'. Een interview met Sterre over haar gedachten en herinneringen, haar ontmoeting met Tim Hofman, en natuurlijk draagt ze ook voor uit deze bundel. Vond je dit een leuk […] Vader brengt dichtbundel uit over verwerking overlijden zoon Vincent Vandommele uit Izegem schreef na de plotse dood van zijn zoon 3 jaar geleden honderden gedichten. Vandaag ...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
4,34 MB
BESTANDSNAAM
Bundeltje Gemis - dichtbundel.pdf

OMSCHRIJVING

Dichtbundeltje bij verlies van een jong kind/baby.Bundeltje Gemis is een lief dichtbundeltje met gedichtjes over het verdriet, het gemis, de onmacht, de pijn en de boosheid, maar vooral ook de liefde die je voelt voor het kindje dat je bent verloren.Het dichtbundeltje is biedt sterrenouders troost en (h)erkenningen en is ook een liefdevol troostgeschenk om te laten weten dat je met de ouders van een overleden kindje meeleeft.Het dichtbundeltje heeft een mooie neutrale hardcover omslag, en kan ook mooi bij een gedenkplekje geplaatst worden.

Wil je het boek lezen?Bundeltje Gemis - dichtbundel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Bundeltje Gemis - dichtbundel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN