Als je te veel voelt

Als je te veel voelt - Jutta Nebel | Fthsonline.com

...t. Bel een goede vriend(in) of een familielid om te praten over hoe je je voelt 3 ... Wat je kan doen als je je verdrietig voelt - Gezonder Leven ... . Meld je een keertje ziek. Ik wil je niet aanmoedigen om zo maar weg te blijven van werk of school. We hebben immers allemaal verantwoordelijkheden, maar als je er echt een keer doorheen zit, geef jezelf dan één keer toestemming om je ziek te melden 4. Als je te veel voelt van Jutta Nebel kopen? Hier zie je waar het boek te koop is. Paperback, ISBN 9789088400292. Veel. Dat is wat het leven meestal is. Veel te d ... bol.com | Als je te veel voelt, Jutta Nebel ... ... . Paperback, ISBN 9789088400292. Veel. Dat is wat het leven meestal is. Veel te doen, veel doelen, veel mensen die iets van je willen. Te veel hooi op je vork, te veel van alles. Je voelt je overweldigd en je wilt weer terug naar een gevoel van kalmte en rust? Deze tips helpen je dat voor elkaar te krijgen. Als je teveel voelt Jutta Nebel Hoe hoog sensitieve personen het dagelijks leven ervaren. Hoog sensitieve persoonlijkheden (HSP) hebben een verhoogde gevoeligheid voor prikkels. Tegenwoordig schat men dat 15 - 20% van de bevolking deze eigenschap heeft. Zij nemen geluiden of geuren, onuitgesproken stemmingen van hun medemensen, hun eigen herinneringen en gedachten veel intensiever waar […] Of je merkt dat je eigenlijk bijna nooit op die '0' zit. Of je voelt je in bepaalde situaties of bij bepaalde personen meer gestrest dan bij andere. Als je deze patronen in de gaten begint te krijgen kun je begin...

INFORMATIE

AUTEUR
Jutta Nebel
DIMENSIE
3,58 MB
BESTANDSNAAM
Als je te veel voelt.pdf

OMSCHRIJVING

Hoe hoog sensitieve personen het dagelijks leven ervaren. Hoog sensitieve persoonlijkheden (HSP) hebben een verhoogde gevoeligheid voor prikkels. Tegenwoordig schat men dat 15 - 20% van de bevolking deze eigenschap heeft. Zij nemen geluiden of geuren, onuitgesproken stemmingen van hun medemensen, hun eigen herinneringen en gedachten veel intensiever waar dan normale mensen.De schrijfster, zelf een HSP, werd als kind al verkeerd begrepen, was door haar overgevoeligheid vaak ziek, en is in de loop der jaren gaan schrijven over haar ervaringen om zichzelf te bevestigen en moed in te spreken. Toen ze vrij recent ontdekte dat zij hoogsensitief was, en dat vele anderen dat ook zijn, verzamelde zij haar verhalen in een boek. Daarmee geeft zij de lezer die hierin iets van zichzelf ontdekt een hulpmiddel om moeilijke situaties in het dagelijks leven gemakkelijker te overwinnen. Zij toont aan dat hoog sensitieve personen absoluut niet ziek zijn, alleen anders, en dat hun zogenaamde probleem ook voordelen kan hebben.Een prettig geschreven boek voor hoog gevoelige mensen zelf, voor hun familieleden en vrienden, en voor therapeuten.

Wil je het boek lezen?Als je te veel voelt in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jutta Nebel. Lezen Als je te veel voelt Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN