Crowd management en bezoekersgedrag

Crowd management en bezoekersgedrag - G. van Duykeren | Fthsonline.com

...rmaat: Hardcover Wij doneren tot 12% van je aankoopbedrag aan een onderwijs project van de Tika Foundation in Nepal ... Crowd management en bezoekersgedrag: wetenschap - mythes ... ... . Tip: klik op de knop om te starten met lezen! Start met lezen. Details expand_more expand_less € 18,30 Excl. BTW check Volledige prijs. 'Crowd management en bezoekersgedrag' door G. van Duykeren, R. Pieterse, A. Zoutendijk - Onze prijs: €19,95 - Verwachte levertijd ongeveer 12 werkdagen Crowd management en bezoekersgedrag. In vier delen wordt het vak crowd management belicht, bedoeld als korte inleiding om meer begrip en inzicht te ge ... Boek: Crowd Management en bezoekersgedrag (verloting ... ... . In vier delen wordt het vak crowd management belicht, bedoeld als korte inleiding om meer begrip en inzicht te geven in het gedrag van bezoekers en crowd management principes. Er wordt stilgestaan bij de wetenschappelijke theorieën, ... Crowd management en bezoekersgedrag wetenschap - mythes - praktijk. G. van Duykeren . In vier delen wordt het vak crowd management belicht, bedoeld als korte inleiding om meer begrip en inzicht te geven in het gedrag van bezoekers en crowd management principes. Er wordt ... Boek: Crowd Management en bezoekersgedrag (verloting) 6 november 2012 redactie Een reactie plaatsen Gera...

INFORMATIE

AUTEUR
G. van Duykeren
DIMENSIE
12,62 MB
BESTANDSNAAM
Crowd management en bezoekersgedrag.pdf

OMSCHRIJVING

In vier delen wordt het vak crowd management belicht, bedoeld als korte inleiding om meer begrip en inzicht te geven in het gedrag van bezoekers en crowd management principes. Er wordt stilgestaan bij de wetenschappelijke theorieën, waarna deze vervolgens op de vaak complexe praktijk worden toegepast met behulp van praktische en toepasbare richtlijnen.Een ieder die kennis wil maken met gedragingen van bezoekers en crowd management wordt van harte aangemoedigd het boek te lezen. Het boek dient als een verkenning van het vak crowd management en legt een brug tussen theorie en praktijk.

Wil je het boek lezen?Crowd management en bezoekersgedrag in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur G. van Duykeren. Lezen Crowd management en bezoekersgedrag Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN