Hoe haal ik het beste uit mezelf?

Hoe haal ik het beste uit mezelf? - Ursela van Stekelenburg | Fthsonline.com

...ezelf? Hoe haal ik het beste uit mezelf is een inspiratiebron voor iedereen die alles uit het leven en zichzelf willen halen ... Het beste uit jezelf halen | Hays-response.nl ... . Het boek houdt je een Aan jezelf blijven bevestigen hoe ellendig alles is. ... ik besteedde het gewoon uit. Me dit bewust zijnd, heb ik een krantenwijk genomen. Zo'n huis-aan-huis blad wat je 2 X in de week bezorgt. Ik moest nu wel de deur uit en het hielp. ... Beste Jelle, Ik ben een fan van jou. Hoe haal ik het beste uit mezelf zonder mezelf te verliezen? Hoe kan ik laten zien wat ik in mijn mars heb op een manier d ... Hoe haal ik het beste uit mezelf? | Persoonlijke ... ... . Hoe haal ik het beste uit mezelf zonder mezelf te verliezen? Hoe kan ik laten zien wat ik in mijn mars heb op een manier die bij me past? Hoe kom ik op voor mijn belangen en spreek ik mezelf vaker uit? Hoe motiveer en enthousiasmeer ik anderen? Sparren met een onafhankelijk coach kan je helpen. Hoe haal ik als IT'er het beste uit mezelf? Het antwoord op deze vraag en nog veel meer, krijg je op 29 januari tijdens deze inspirerende meetup. Een unieke kans voor het luisteren naar de volgende sprekers: Joost Leenders | Prestatiecoach Joost werkt als prestatiecoach in de topsport en entertainment. Haal het beste uit jezelf! Dit is Kim. Ik ben Kim, ... Vanuit dit compliment ben ik gaan werken aan het nieuwe concept Gym met Kim. Vanaf maart 2018 ... "Een topper die weet hoe ze het uiterste uit iemand kan halen! Na een dag werken ben ik soms te moe om te sporten, ... Haal jij het beste uit jezelf als HSP? Coaching helpt jou beter in balans te blijven en goed voor jezelf te zorgen. Lees verder hoe ik jou kan helpen! Ik koos voor de radio en maakte het vwo later in het volwassenenonderwijs af. Hoe echter de leraar, hoe beter het je lukt om je eigen pad in het leven te kiezen en dicht bij jezelf te blijven." Tot zijn vervroegde pensionering in 2002 werkte Wim Conijn (73) op het...

INFORMATIE

AUTEUR
Ursela van Stekelenburg
DIMENSIE
10,39 MB
BESTANDSNAAM
Hoe haal ik het beste uit mezelf?.pdf

OMSCHRIJVING

Hoe haal ik het beste uit mezelf is een inspiratiebron voor iedereen die alles uit het leven en zichzelf willen halen. Het boek houdt je een spiegel voor; het laat zien waar je staat op zes verschillende levensgebieden: je persoonlijkheid, kwaliteiten & wensdromen, zelfvertrouwen, communicatie, assertiviteit en stress.Na een nulmeting ga je op een of meer van deze zes gebieden daadwerkelijk aan de slag en zet je kleine maar zekere stappen op weg naar vernieuwing. Daarbij maak je kennis met bekende modellen, waaronder de MBTI, Big Five, de Roos van Leary en het enneagram. Een prachtig to do boek voor wie een positief, gelukkig en evenwichtig leven wil.

Wil je het boek lezen?Hoe haal ik het beste uit mezelf? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ursela van Stekelenburg. Lezen Hoe haal ik het beste uit mezelf? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN