De verduurzaming

De verduurzaming - Jo van Engelen | Fthsonline.com

...r is ruimte voor meedenken, en je leert natuurlijk van alles over energie besparen ... De verduurzaming van de drinkwatersector | Drinkwaterplatform ... . Wij bieden jou: Een leerzame baan in een ambitieus team; Wij hebben nog wat opties om de verduurzaming van je huis betalen. Lenen om de verduurzaming van je huis betalen. Dat wordt dus lenen. De makkelijkste manier om energiebesparende maatregelen te financieren is bij de aankoop van een nieuw huis. Dan heb je meeste mogelijkheden om de kosten mee te nemen in de hypotheek. Verduurzaming als uitgangspunt. De bouwsector werkt tegenwoordig anders dan vroe ... RVV Verduurzaming | RVO.nl ... . Verduurzaming als uitgangspunt. De bouwsector werkt tegenwoordig anders dan vroeger. Door klimaatverandering en de overgang naar duurzame energie moet het bouwproces slimmer en sneller worden. In 2050 moeten alle gebouwen CO2-neutraal zijn, een flinke opgave. Verduurzaming vacatures. Adviseur (m/v), Medewerker Klantenservice (m/v), Innovatiemanager en meer op Indeed.nl Binnen de stichting Alliantie Verduurzaming Voedsel werken bedrijven in de agrifoodketen - primaire sector, diervoeder, levensmiddelenindustrie, horeca, catering en supermarkten - als keten samen aan de steeds verdere verduurzaming van de voedselproductie- en distributieprocessen. De verduurzaming van de woningvoorraad betekent dat meer dan zeven miljoen woningen voor 2050 overstappen op andere verwarmingsvormen en duurzame elektriciteit. Dat levert een immense opgave op. In dit Insight Report verkent DuurzaamBedrijfsleven de mogelijkheden voor een succesvolle energietransitie. Help burgers met verduurzaming van hun woning en buurt. Dat versterkt het heersende gevoel van saamhorigheid, meent Cor Brockhoven, werkzaam bij Enpuls dat de energie transitie aanjaagt. Cor ... De kosten voor het verhogen van de hypotheek voor verduurzaming zijn echter hoog. Inzet is deze drempel te verlagen door de advieskosten te verlagen. De maatregel is erop gericht hypotheekverstrekkers te stimuleren om het ophogen van de hypotheek voor verduurzaming, zonder hypotheekadvies, actiever aan te gaan bieden....

INFORMATIE

AUTEUR
Jo van Engelen
DIMENSIE
3,88 MB
BESTANDSNAAM
De verduurzaming.pdf

OMSCHRIJVING

De Verduurzaming is voor bestuurder en hoogleraar Jo van Engelen en IT'er Hans van Bommel een logisch vervolg op hun twee eerdere boeken. Maakten De Verbinding en De Verdieping duidelijk wat er mis is in de IT en hoe organisaties in onze huidige complexe omstandigheden aangestuurd moeten worden, De Verduurzaming laat zien dat informatie en de toegankelijkheid daarvan een steeds belangrijker rol spelen in de maatschappij. We zijn inmiddels gewend om als privépersoon te pas en te onpas de apps op onze smartphone te gebruiken om de juiste beslissingen te kunnen maken. Waarom doen we dat in de bedrijfs-IT nog maar mondjesmaat en willen we graag het hele proces automatiseren?IT is intrinsiek duurzaam; de T zorgt voor veel betere connectiemogelijkheden waardoor nieuwe kennis - de I in IT - sneller en beter kan worden uitgewisseld en kan groeien. De IT is een micro-economie waarin ook hergebruik centraal kan staan, waarmee we sneller en goedkoper tot betere prestaties kunnen komen.

Wil je het boek lezen?De verduurzaming in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jo van Engelen. Lezen De verduurzaming Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN