DE STILTE VAN OPA

DE STILTE VAN OPA - Hans Stolp | Fthsonline.com

... "Nu 't rouwrumoer rondom jou is verstomd, de stoet voorbij is, de schuifelende voeten, nu voel ik dat er 'n diepe stilte komt en in die stilte zal ik je opnieuw ontmoeten ... Nivoz | Stilte, geen storm ... ." De stilte van opa De stilte van opa Afdrukken Gegevens Hoofdcategorie: Boeken Categorie: Boeken in het Nederlands verkrijgbaar. De verhalen die opa vertelt raken Thomas diep: hij kan ze allemaal zomaar navertellen. Het verhaal over opa's speciale vriend, bijvoorbeeld het verhaal over de verschillende stiltes die er zijn. Maar opa ... Met 'De stilte van eenzaamheid' neemt Sandra Berg je mee naar Finland, waar ze in een oude geschiedenis duikt. 'De stilte van eenzaamheid' van Sandra Berg g ... bol.com | De stilte van eenzaamheid | 9789020535846 ... ... . Maar opa ... Met 'De stilte van eenzaamheid' neemt Sandra Berg je mee naar Finland, waar ze in een oude geschiedenis duikt. 'De stilte van eenzaamheid' van Sandra Berg gaat over een vrouw die haar leven lang heeft geprobeerd niet op te vallen, niemand tot last te zijn en alles goed te doen. Met 'De stilte van eenzaamheid' neemt Sandra Berg je mee naar Finland, waar ze in een oude geschiedenis duikt. 'De stilte van eenzaamheid' van Sandra Berg gaat over een vrouw die haar leven lang heeft geprobeerd niet op te vallen, niemand tot last te zijn en alles goed te doen. Begin 50, getrouwd, 2 kinderen en uitvaartbegeleidster. Toen ik 9 jaar oud was overleed mijn oma. Ik heb haar niet meer gezien, ben niet bij het condoleren geweest en niet bij de begrafenis. Ik heb altijd het gevoel gehad dat dit niet klopte, maar toen hoorde het zo, blijkbaar. En bij latere ervaringen met het overlijden van familie bleef er na de uitvaart vaak een gevoel over van 'sommige ... Opa Blitz en de zilveren theelepeltjes Zondag 3 mei, 15.25 uur bij de EO op NPO 2. 21 april 2020 De Amsterdammer Simon Blitz werd in WOII opgepakt voor het bezit van zilveren theelepeltjes met daarop de beeltenis van koningin Wilhelmina. Oranjepropaganda was door de Duitsers verboden. Lijda van Zessen, vijftig plusser, getrouwd en trotse moeder en oma. Na 38 jaar werkzaam te zijn geweest binnen de ouderenzorg was ik genoodzaakt een andere baan te zoeken. Ik kreeg het advies om bij De Stilte te informeren naar de mogelijkheden om daar als uitvaartbegeleidster te gaan werken. De uitvaartbranche stond niet als eerste op mijn lijstje om te solliciteren. Stilte van opa, de * Stolp. 0. Verschenen in 1990 bij Tirion Uitgevers. Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0. Junior Topics 0 Genre Kind & Jeugd Uitgeverij Tirion Uitgevers Laatste editie 01 januari 1990 ISBN 9789060849477 + Boekinformatie wijzigen. Jouw boekenplank...

INFORMATIE

AUTEUR
Hans Stolp
DIMENSIE
3,62 MB
BESTANDSNAAM
DE STILTE VAN OPA.pdf

OMSCHRIJVING

De verhalen die opa vertelt raken Thomas diep: hij kan ze allemaal zomaar navertellen. Het verhaal over opa's speciale vriend, bijvoorbeeld het verhaal over de verschillende stiltes die er zijn. Maar opa vertelt vooral aan Thomas, dat de dood helemaal niet erg is.Dan ga je immers weer terug naar huis? Thomas zit naast het bed van opa, als deze terugkeert naar huis. Hij is helemaal niet bang, en eigenlijk is hij blij voor opa, want nu mag opa eindelijk naar huis.

Wil je het boek lezen?DE STILTE VAN OPA in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hans Stolp. Lezen DE STILTE VAN OPA Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN