PMC Next

PMC Next - Gert van Santen | Fthsonline.com

...is een leesbaar en mooi gemaakt en praktisch boek met veel checklists voor het starten en managen van een project vanuit een uitgesproken mensvisie ... PMC Next | Boeken ... .. In vijf hoofdstukken en 175 pagina's beschrijven de auteurs van PMC Next - aan de slag met Projectmatig Creëren hun visie op het managen van een project volgens de PMC - Projectmatig Creëren methode. PMC Next - aan de slag met Projectmatig Creëren is een leesbaar en mooi gemaakt en praktisch boek met veel checklists voor het starten en managen van een project vanuit een uitgesproken mensvisie.. In vijf hoofdstukken en 175 pagina's beschrijven de auteurs van PMC Next - aan de slag met Projectmatig Creëren hun visie op het managen van ee ... Bureau ISBN - PMC Next ... .. In vijf hoofdstukken en 175 pagina's beschrijven de auteurs van PMC Next - aan de slag met Projectmatig Creëren hun visie op het managen van een project volgens de PMC - Projectmatig Creëren methode. Projectmatig Creëren (PMC) is een belangrijk concept om projecten te managen en heeft zijn waarde inmi...

INFORMATIE

AUTEUR
Gert van Santen
DIMENSIE
12,77 MB
BESTANDSNAAM
PMC Next.pdf

OMSCHRIJVING

Projectmatig Creëren (PMC) is een belangrijk concept om projecten te managen en heeft zijn waarde inmiddels overtuigend bewezen. De auteurs, maar ook hun opdrachtgevers, hebben gezien wat goed werkt en succesvol is, maar ook wat minder goed werkt en wat deze tijd extra vraagt.'PMC Next' geeft de essentie van PMC aan. Wanneer en vooral waarom ga je met projecten aan de gang en wanneer is het gewoon een "klus' die je moet klaren? Op overzichtelijke wijze worden de stappen beschreven om van een eerste idee naar een succesvol projectresultaat te komen.De kracht van PMC is vooral de integratie van de menselijke en de technische aspecten. Juist die menselijke aspecten zijn belangrijker dan vaak wordt gedacht. Geslaagde projecten weten met co-creatie, samenwerking en project start-ups gebruik te maken van de ambitie, energie en creativiteit van alle betrokkenen: management, medewerkers en stakeholders. Er wordt niet alleen een resultaat opgeleverd, maar een resultaat met impact.Gert van Santen was directeur en is nu organisatieadviseur bij Kern Konsult, een bureau voor organisatieadvies. Gert heeft ruime ervaring met het begeleiden en professionaliseren van Programmamanagement en Projectmanagement (Projectmatig Creëren) binnen organisaties.Annelies van Gool is organisatieadviseur bij Kern Konsult. Als gedrags¬wetenschapper en manager in de zorg en het onderwijs heeft Annelies veel ervaring in het leiden van programma's en projecten.

Wil je het boek lezen?PMC Next in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gert van Santen. Lezen PMC Next Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN