De Dans Van De Tijger

De Dans Van De Tijger - Sarita Mandanna | Fthsonline.com

... verschenen De Nachtuilen (deel 1) en De slang van Havilah (deel 2), twee pageturners die shortlisted waren voor de Harland Awards ... De dans van de tijger by Sarita Mandanna - Goodreads ... . De eerste tempel is overwonnen en vol goede moed vervolgt Tobias zijn strijd om de overige ... De pels van de Bengaalse tijger is oranje of oranje-bruin en door een genetische mutatie kunnen er witte plekken met zwarte strepen te zien zijn. Het is een van de grootste van de soorten met mannetjes van meer dan drie meter lang en 200 kilo zwaar. Ze leven alleen en blijven bij hun jongen tot ze voor zichzelf kunnen zorgen. De tijger leeft in Azië, van de koude bossen van ... De dans van de tijger van Sarita Mandanna | Boek en ... ... . Ze leven alleen en blijven bij hun jongen tot ze voor zichzelf kunnen zorgen. De tijger leeft in Azië, van de koude bossen van Siberië tot het warme regenwoud van Indonesië. Ze hebben van geen enkel dier iets te vrezen, behalve van de mens. Door jacht en houtkap zijn er tegenwoordig veel minder tijgers dan vroeger. ´Dan zit je natuurlijk op fluweel, dat had je zelf ook kunnen bedenken.´ ´Maar als in de ene een prinses en in de andere een tijger zit? Wat dan?´ ´Ja, in dat geval moet je proberen de goede te kiezen aan de hand van de bordjes op de deuren.´ ´Is het waar wat er op de bordjes staat?´ vroeg de gevangene. De dans van de tijger Sarita Mandanna. Op dit boek had ik me erg verheugd. Ik houd van verhalen die zich afspelen in India vanwege de vaak mooi beschreven rituelen en de onderlinge familiebanden die hecht en liefdevol zijn. De flaptekst was veelbelovend en zo was het begin van het boek ook....

INFORMATIE

AUTEUR
Sarita Mandanna
DIMENSIE
12,14 MB
BESTANDSNAAM
De Dans Van De Tijger.pdf

OMSCHRIJVING

In het jaar 1878 wordt in de familie Nachimanda voor het eerst in zestig jaar een meisje geboren. De mooie en pittige Devi wordt door iedereen aanbeden, en ze raakt bevriend met de weesjongen Devanna. De twee zijn onafscheidelijk en brengen hun jeugd door tussen de heuvels en op de koffieplantages, omringd door de warmte van een in het land gewortelde familie. Hun vriendschap verandert voorgoed wanneer ze op een avond een "tijgerbruiloft" bijwonen.Hier ontmoet Devi voor het eerst Machu, de vermaarde jager en tijgerdoder. Hoewel Devi nog een meisje is en Machu al een man, zweert zij dat zij op een dag met hem zal trouwen. Ze ziet niet dat Devanna ook verliefd is op haar. Hij verlaat het dorp om te gaan studeren in de hoop dat Devi hem bij zijn terugkomst zal erkennen als haar enige liefde. Maar een hartverscheurende tragedie verandert het lot van alle drie en heeft generaties lang gevolgen.Sarita Mandanna werd als een van de tien nieuwe talenten van 2010 getipt in The Telegraph. De rechten op haar eerste roman zijn aan vele landen verkocht.

Wil je het boek lezen?De Dans Van De Tijger in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sarita Mandanna. Lezen De Dans Van De Tijger Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN