Minihandboek haaktechnieken

Minihandboek haaktechnieken - Sally Harding | Fthsonline.com

...oepassingsmogelijkheden. In de handzame paperbackeditie staan honderden stap-voor-stap-instructies van haaksteken en -technieken, plus een overzicht van alle benodigdheden en materialen, mét toepassingsmogelijkheden ... Minihandboek haaktechnieken door Sally Harding ... . Haak aan de hand van de duidelijke basispatronen de origineelste babymutsjes, sjaals, mutsen, kussens, dekens en nog veel meer...Auteur: Sally Harding, 224 Blz. Mini handboek haaktechnieken (Paperback). Na het succes van de paperbackeditie Mini handboek breitechnieken is het nu ook tijd voor een kleine en... Handboek handwerktechnieken biedt een zeer uitvoerig overzicht van alle handwerktechnieken. Het prachtig ui ... Minihandboek haaktechnieken, Sally Harding | Donner ... . Na het succes van de paperbackeditie Mini handboek breitechnieken is het nu ook tijd voor een kleine en... Handboek handwerktechnieken biedt een zeer uitvoerig overzicht van alle handwerktechnieken. Het prachtig uitgevoerde dikke gebonden boek is opgedeeld in de zeven belangrijkste handwerktechnieken: breien, haken, borduren, tapisserie, patchwork, appliqueren en quilten, en tot slot technieken voor de afwerking. Alle hoofdstukken bevatten een overzicht van de belangrijkste materialen en ... Mini handboek haaktechnieken Sally Harding Becht Vrije tijd. Dit boek kopen? Zoek een boekhandel in je buurt. Toevoegen aan iWish ... Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link....

INFORMATIE

AUTEUR
Sally Harding
DIMENSIE
12,9 MB
BESTANDSNAAM
Minihandboek haaktechnieken.pdf

OMSCHRIJVING

Maak de serie weer compleet! Stap-voor-stapinstructies voor haaksteken en -technieken. Maak zelf originele haakwerkenIn deze handzame paperbackeditie Minihandboek haaktechnieken staan honderden stap-voor-stapinstructies voor haaksteken en haaktechnieken, plus een overzicht van alle benodigdheden en materialen, mét toepassingsmogelijkheden. Haak aan de hand van duidelijke basispatronen de origineelste babymutsjes, sjaals, mutsen, kussens, dekens en nog veel meer...Creatieve handboekenNaast dit handzame boek geschreven door Sally Harding, hoort in deze serie ook zeker op je boekenplank te staan: Mini handboek naaitechnieken, Minihandboek breitechnieken, Minihandboek, kleding maken.

Wil je het boek lezen?Minihandboek haaktechnieken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sally Harding. Lezen Minihandboek haaktechnieken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN