De Vertaalster

De Vertaalster - Leila Aboulela | Fthsonline.com

...ek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004 ... vertaalster - Nederlands-Duits Woordenboek - Glosbe ... . Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Aboulela, Leila - De vertaalster Op boekwinkeltjes.nl koopt en verkoopt u uw tweedehands boeken. Zo'n 7000 antiquaren, boekhandelaren en particulieren zijn u al voorgegaan. 2020's populaire Draagbare Vertaler trends in Consumentenelektronica, Computer & Kantoor, Huis & Tuin, Mobiele telefoons & telecommunicatie met Draagbare Vertaler en Draagbare Vertaler. Ontdek meer dan 4579 van onze beste Draagbare Vertaler op A ... Vertaler - Wikipedia ... . Ontdek meer dan 4579 van onze beste Draagbare Vertaler op AliExpress.com, inclusief de bestverkopende Draagbare Vertaler merken. Koop 25 van onze populairste Draagbare Vertaler artikelen met de beste prijs ... Vertalen is het overzetten van een tekst van de ene naar de andere taal.Het resultaat hiervan is een vertaling.De taal van de oorspronkelijke tekst wordt de brontaal genoemd en de taal waarin vertaald wordt de doeltaal.Iemand die zich (professioneel) met vertalen bezighoudt, noemt men een vertaler.Vertalen van gesproken teksten gebeurt door een tolk Opleiding. De opleiding vertaler is een universitaire of hogeschoolopleiding op masterniveau. Een vertaalstudent heeft voor zijn specialisatie vertalen al een bijbehorende bacheloropleiding toegepaste taalkunde gevolgd. In de opleiding vertalen leert de student niet alleen teksten vertalen, maar ook op een goede manier om te gaan met terminologie en met verschillende CAT-programma's (computer ... De website van freelance redacteur en vertaler Elsbeth Witt. ... Het ligt misschien aan mijn journalistieke achtergrond, maar ik ben nogal sceptisch. vertaalster vertaling in het woordenboek Nederlands - Duits op Glosbe, online woordenboek, gratis. Bladeren milions woorden en zinnen in alle talen. In afwijking van artikel 5, onderdeel a, wordt de aanvraag van een tolk of vertaler die niet voldoet aan de daar bedoelde eisen, niet afgewezen indien:. a. aan hem ten aanzien van het betrokken beroep een erkenning van beroepskwalificaties is verleend als bedoeld in de Algemene wet erkenning EU-beroepskwalificaties;. b. hij in het buitenland een door Onze Minister aangewezen getuigschrift ... De vertaler ziet via het platform wat is verbeterd en kan de feedback gebruiken om zijn vertaalvaardigheden te optimaliseren. De tekst is alleen toegankelijk voor jou, de vertaler, de revisor en de projectmanager en is bovendien goed beveiligd volgens onze ...

INFORMATIE

AUTEUR
Leila Aboulela
DIMENSIE
4,42 MB
BESTANDSNAAM
De Vertaalster.pdf

OMSCHRIJVING

Sammar heeft vier jaar geleden het lichaam van haar verongelukte echtgenoot teruggebracht naar Soedan. Ze heeft er ook haar zoontje Amir achtergelaten. Zelf is ze teruggereisd naar Schotland, waar ze een baan heeft aan de universiteit van Aberdeen.In het gure Schotland heeft ze heimwee naar de warmte, de geuren en kleuren van het land waar ze geboren is.Dan wordt ze verliefd op Rae, een hoogleraar Arabische politiek voor wie ze teksten vertaalt. Ze vraagt hem moslim te worden, zodat ze met hem zal kunnen trouwen.

Wil je het boek lezen?De Vertaalster in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Leila Aboulela. Lezen De Vertaalster Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN