Halsoverkop

Halsoverkop - Anja de Crom | Fthsonline.com

...vooroordelen door de blender, leer af om kunst te kijken als een traditionele museumbezoeker en bekijk de mega grote schilderen van Frans Hals met andere ogen ... Contact - Kiss Kids Halsoverkop ... . DENEKAMP/ENSCHEDE - Honderden Poolse arbeidsmigranten die in Twente werkzaam zijn, zijn in de afgelopen dagen halsoverkop naar hun thuisland gevlucht, na het nieuws over de sluiting van hun ... Madani Bouhouche (14 juni 1952 - 22 november 2005) was een voormalig Belgisch rijkswachter, die in 1995 veroordeeld werd voor verschillende zware misdaden, waaronder twee moorden. Hij werd herhaalde malen in verband gebracht met de Bende van Nijvel.. Biografie. Madani ("Dany") Bouhouche was een Franstalige Brusselaar, zoon van een Alg ... bol.com | Halsoverkop, Aline van Wijnen | 9789401908443 ... ... . Hij werd herhaalde malen in verband gebracht met de Bende van Nijvel.. Biografie. Madani ("Dany") Bouhouche was een Franstalige Brusselaar, zoon van een Algerijnse vader en een Belgische moeder. Raymond halsoverkop weg uit skidorp door coronavirus: 'Iedereen vluchtte het dal uit' VIDEO Aan de wintersport van Dordtenaar Raymond Jager in het Oostenrijkse Sankt Anton is abrupt een einde ... In Halsoverkop brengt de single dertiger Nicole haar tijd het liefst door met Dan, Dave en Paulo (Brown, Eggers en Coelho dus, in papieren vorm). Ze slaagt er echter niet in om een leuke man van vlees en bloed te vinden. Totdat ze op het plekje waar ze altijd gaat lezen in haar lunchpauze een man ziet zitten... met een boek in zijn handen....

INFORMATIE

AUTEUR
Anja de Crom
DIMENSIE
5,59 MB
BESTANDSNAAM
Halsoverkop.pdf

OMSCHRIJVING

Sara leidt een rustig leventje. Ze is huismeester in Villa Volta, een woongroep van oudere lesbos, heeft daarnaast een leuke baan in het Filmhuis en is gelukkig met haar vriendin Mo. Aan dat rustige leven komt een einde als er een brief met verstrekkende gevolgen op de mat ploft: de woongroep zal alternatieve woonruimte moeten zoeken. Tegelijkertijd doet een nieuwe bewoonster haar intrede, gaat een van de bewoonsters op zoek naar een nieuwe liefde, staat er een weggelopen puber voor de deur en heeft een op geld beluste therapeute het voorzien op een van Saras vriendinnen. Saras relatie komt onder druk te staan als Mo vindt dat Sara serieus over een carrière en een gezamenlijke toekomst moet gaan nadenken. En dan ontmoet Sara de mooie, ongrijpbare Janis, die dansend door het leven gaat. 'Halsoverkop' is een levendige, humoristische roman over trouw, vriendschap en grote sommen geld. In 2010 werd 'Halsoverkop' eerste bij de publieksprijs Beste Lesbische Boek.

Wil je het boek lezen?Halsoverkop in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Anja de Crom. Lezen Halsoverkop Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN