Het hoofdgerecht

Het hoofdgerecht - Maarten Blom | Fthsonline.com

...t toe en bak 1 min. mee. Bestrooi de gebakken groenterijst met de seroendeng en serveer met de balletjes ... Hoofdgerecht | Smulweb.nl ... . Veruit de meeste recepten op Francesca Kookt zijn hoofdgerechten. Avondeten recepten die geschikt zijn voor het hele gezin (soms met wat kleine aanpassingen) en niet te ingewikkeld zijn. Want we snappen heel goed dat het eten doordeweeks vaak snel op tafel moet staan. Maar zelfs met weinig tijd kun je met verse producten nog steeds een heerlijke maaltijd maken. Het Nederlands asperge centrum is er voor jou als consument met als doel de Nederlandse asperge te pro ... bol.com | Het hoofdgerecht, Maarten Blom | 9789026337734 ... ... . Het Nederlands asperge centrum is er voor jou als consument met als doel de Nederlandse asperge te promoten. Wij ondersteunen de aspergetelers met hun communicatie richting jou als consument. We streven ernaar om met zoveel mogelijk partijen binnen de sector een verantwoord maar vooral lekker vers product onder de aandacht te brengen. Bij het samenstellen van je kerstdiner vormt het hoofdgerecht meestal het uitgangspunt. En dat is geheel terecht, want dit is nog altijd het belangrijkste en grootste onderdeel van je kerstmenu. Vertalingen van 'hoofdgerecht' in het gratis Nederlands-Engels woordenboek en vele andere Engelse vertalingen. Hoofdgerecht: 15 minuten + 35 minuten oven. Plaattaart met courgette, paprika, rode ui, worstjes en kaas. ... Je vindt hier dan ook van alles op het gebied van lekker koken en eten. Lekkere recepten, kookboeken, handige keukenspullen, kookgerei en nog veel meer. Hier lees je alles over Kookidee....

INFORMATIE

AUTEUR
Maarten Blom
DIMENSIE
3,81 MB
BESTANDSNAAM
Het hoofdgerecht.pdf

OMSCHRIJVING

"Het hoofdgerecht' van Maarten Blom is een indringende roman over een chef-kok die tot het uiterste gedreven wordt. Een kijkje in de keuken van een briljante chef, originele personages en een unieke wraakoefening komen samen in dit debuut. Chef-kok Fer Orsouw heeft een bijzonder talent: met eenvoudige ingredi├źnten weet hij complexe gerechten na te bootsen. Wanneer hij zijn restaurant bedreigd ziet, besluit hij een uniek gerecht te koken voor twee speciale gasten, maar er zijn risico's: proeven is geen optie. Overspoeld door herinneringen werkt hij aan zijn meesterwerk. Wanneer hij hoort dat er een Michelin-inspecteur onderweg is komt Fer voor een dilemma te staan. Kan hij zowel zijn speciale gasten als de inspecteur ontvangen? In "Het hoofdgerecht' onderzoekt Maarten Blom in hoeverre het leven maakbaar is. Al is het maar in gedachten en al is het wellicht zelfbedrog. Maarten Blom is wetenschappelijk onderzoeker en geeft les aan de UvA.

Wil je het boek lezen?Het hoofdgerecht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Maarten Blom. Lezen Het hoofdgerecht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN