Het is maar een scheiding

Het is maar een scheiding - Marlies Slegers | Fthsonline.com

... erbij een heel artikel over de verborgen depressie bij mannen, de midlifecrisis ... Het is maar een scheiding van Marlies Slegers | Boek en ... ... . Het is een stralend mooie dag hier in Frankrijk en toch zit ik binnen in de slaapkamer opgesloten. Een nieuw boek over de ervaring van een scheiding: Het is maar een scheiding door Marlies Slegers. Scheidingsboek "Misschien heb je hier wat aan,' stuurt een vriendin me. Als bestand erbij een heel artikel over de verborgen depressie bij mannen, de midlifecrisis. Het is maar een scheiding | Marlies Slegers. Goudeerlijk relaas over uit elkaa ... bol.com | Het is maar een scheiding (ebook), Marlies ... ... . Het is maar een scheiding | Marlies Slegers. Goudeerlijk relaas over uit elkaar gaan na een leven samen. Bekend kinderboekenschrijver, drie prachtige kinderen en een nog mooier huwelijk. Tenminste, dat is wat Marlies Slegers dacht. Als alle afspraken zijn gemaakt, dan is de scheiding bij de rechtbank eigenlijk alleen nog maar een formaliteit. Ben je het nog oneens over bepaalde zaken, dan moet de rechter die knopen doorhakken. Ben je het niet eens met de uitspraak van de rechter, dan kun je in hoger beroep gaan. Gastcolumn: Vaders vaak stiefmoederlijk behandeld bij een scheiding, kind krijgt de rekening. Bij een scheiding wordt vaak uit wraakzucht om de loyaliteit van het kind gestreden. En daar zijn vooral vaders slachtoffer van, schrijft psycholoog en gastcolumnist Steven Pont. Steven Pont 15 juli 2018, 7:00 Recensie: Het is maar een scheiding - Marlies Slegers. In Het is maar een scheiding beschrijft Marlies Slegers de pijnlijke periode waarin zij en haar man na een gelukkig huwelijk uit elkaar gaan. Deze kinderboekenauteur schrijft daarmee haar eerste boek voor volwassenen. Dit gezin met drie kinderen gaat door een stormachtige periode wanneer de man des huizes besluit dat hij vrijheid wilt ... Boekrecensie: Het is maar een scheiding: van wij naar ik. 24 juli 2019. De man van Marlies verlaat haar plotsklaps omdat hij behoefte heeft aan vrijheid. Marlies blijft ontredde...

INFORMATIE

AUTEUR
Marlies Slegers
DIMENSIE
9,62 MB
BESTANDSNAAM
Het is maar een scheiding.pdf

OMSCHRIJVING

Ze is schrijfster en heeft samen met haar man een fijn gezin.Wanneer hij haar na zevenentwintig jaar verlaat en de deur achter zich sluit, blijft Marlies verdoofd achter. Is dit nu de midlifecrisis?In de twee jaar die volgen, probeert ze grip op de situatie te krijgen door erover te schrijven en reizen te maken, vooral naar Bali. Ze zoekt antwoorden op vragen die ze niet had willen stellen en onderzoekt haar eigen rol. Gaandeweg verandert haar visie op relaties, scheiden en de midlifecrisis. In deze periode vindt ze vooral zichzelf en het geloof in de liefde en het leven terug."Het is echt zo. What doesn't kill you, makes you stronger.'"Doe niet zo dramatisch.Het is maar een scheiding.'Marlies Slegers (1965) heeft meer dan vijfendertig jeugdboeken en een enkel boek voor ouders ([email protected]) geschreven en vervulde met het schrijver worden haar jeugddroom. Ze is opgegroeid in Indonesië. Ook schreef ze jarenlang columns in tijdschriften en blogt ze met regelmaat over wat haar bezighoudt.

Wil je het boek lezen?Het is maar een scheiding in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marlies Slegers. Lezen Het is maar een scheiding Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN