Speel met mij

Speel met mij - Indigo Bloome | Fthsonline.com

...ek in een paar dagen uitgelezen, 2 of 3 dagen ... speelmij - Natuurlijke speellandschappen en schoolpleinen ... . Als ik het aan het lezen was kon in gewoon niet meer stoppen. Makkelijk te lezen, en ik kon niet wachten op de volgende 2 delen, die ik inmiddels ook al heb gelezen. Het eerste deel vond ik wel het leukste deel. De spelletjes die ze samen spelen, heel erg ... In deze lijst vindt u een aantal highlight video's zodat u kunt zien hoe gevarieerd de inhoud van spelen met mij - kinderspeelgoed zijn! 3:34. Playmobil film Nederlands hotel ... Geschre ... Speel met mij - Anna Katmore | 9781393870944 | Standaard ... ... . Playmobil film Nederlands hotel ... Geschreven bij Speel met mij. Zeer spannend boek over arts Alexandre Blake,ze is getrouwd en heeft twee kinderen,ze gaat een lang weekend naar Sydney om een congres te houden en ze onm...

INFORMATIE

AUTEUR
Indigo Bloome
DIMENSIE
4,13 MB
BESTANDSNAAM
Speel met mij.pdf

OMSCHRIJVING

Dokter Alexandra Blake - getrouwd, twee kinderen en met een heel leuke baan - staat op het punt zich in een gewaagd avontuur te storten. Als ze voor een serie belangrijke lezingen in Sydney is, komt ze haar oude vlam Jeremy Quinn tegen met wie ze spannende herinneringen aan een turbulente studententijd deelt. Gevaarlijk èn aantrekkelijk! Na een paar glazen champagne in zijn penthouse, stelt de nog even onweerstaanbare Jeremy haar voor mee te doen aan een gewaagd, psychologisch en lichamelijk spel. Als ze zich vervolgens helemaal aan hem overgeeft, liggen er ook andere gevaren op de loer. Ze komt terecht in een wereld die extremer en veel gevaarlijker is dan zij ooit had kunnen vermoeden.Voor de lezers van Negentig dagen Genevieve en Vijftig tinten grijs.

Wil je het boek lezen?Speel met mij in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Indigo Bloome. Lezen Speel met mij Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN