Gevleugelde Duisternis

Gevleugelde Duisternis - Jan van Gorkum | Fthsonline.com

...nzinnig fantasyboek, waarin verschillende genres samenvloeien tot een verrassend geheel ... Gevleugelde Duisternis - Home | Facebook ... . Spanning, avontuur en humor wisselen elkaar af. Een boek dat de lezer meeneemt in een wereld vol gevaar en krankzinnige personages. De eerste ideeën voor het boek werden rond 2003 al op papier gezet. Gevleugelde Duisternis (ePUB) Gevleugelde Duisternis (boek) Bekijk alles. Gevleugelde Duisternis (hardcover) Jan van Gorkum • Boek • hardback. Samenvatting . In een post-apocalyptische wereld die tot de grond toe is afgebrand, l ... Boek: Gevleugelde Duisternis (hardcover) - Geschreven door ... ... . Samenvatting . In een post-apocalyptische wereld die tot de grond toe is afgebrand, lijkt het wakker maken van vuurspuwende draken op zijn zachtst gezegd een slecht idee. Gevleugelde Duisternis winactie: win een gesigneerd exemplaar. Zin in chaos, vuur, een stel idioten en heel veel draken? Doe dan mee met onze Gevleugelde Duisternis-prijsvraag.In samenwerking met Jan van Gorkum geeft Modern Myths in de Gevleugelde Duisternis winactie 2 x een gesigneerd exemplaar van deze verrassende fantasy roman weg.. Zo doe je mee: Met Gevleugelde Duisternis maakt hij zijn debuut als schrijver. Alles van Jan van Gorkum Samenvatting. In een post-apocalyptische wereld die tot de grond toe is afgebrand, lijkt het wakker maken van vuurspuwende draken op zijn zachtst gezegd een slecht idee. Toch is dat ... Een mooie en positieve recensie van Gevleugelde Duisternis is verschenen op NBD Biblion. "Een prima fantasy van Nederlandse bodem," schrijft recensent David Jaramillo Moreno. De complete recensie kun je bekijken via de onderstaande link naar NBD Biblion. Mocht je als bibliotheek du...

INFORMATIE

AUTEUR
Jan van Gorkum
DIMENSIE
11,18 MB
BESTANDSNAAM
Gevleugelde Duisternis.pdf

OMSCHRIJVING

In een post-apocalyptische wereld die tot de grond toe is afgebrand, lijkt het wakker maken van vuurspuwende draken op zijn zachtst gezegd een slecht idee.Toch is dat precies wat Yorick Novak, een mysterieuze jongeman, van plan is. Met de hulp van een aantal excentrieke reisgenoten is Yorick onderweg naar de slaapplaats van de Gevleugelde Duisternis, een groep enorme draken die de wereld ooit in de as heeft gelegd. Deze beesten vormen nu de enige kans om de wereld te redden uit de klauwen van de Adalgars, een beruchte familie die de scepter zwaait over alles en iedereen.Een gevaarlijke en vreemde tocht volgt, waarbij de kans op succes klein lijkt. Yorick en zijn reisgenoten hebben echter een dubieus voordeel: ze zijn net zo gevaarlijk en krankzinnig als hun missie.

Wil je het boek lezen?Gevleugelde Duisternis in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jan van Gorkum. Lezen Gevleugelde Duisternis Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN