Behandel zelf je nek / druk ND

Behandel zelf je nek / druk ND - Robin MacKenzie | Fthsonline.com

...id en chronische pijn kunnen misschien beter behandelt ... 25 DIY HUISMIDDELTJES DIE JE LEVEN KUNNEN REDDEN - YouTube ... ... 7. Triggerpoint massage oefening nek - UNGO UNGO - Triggerpoint Massage ... Wanneer je een gevoelig punt (triggerpoint) opmerkt blijf je ±20 sec op deze plek druk geven. Nekklachten - Behandeling 'Direct Pijnvrij' - Fysiotherapie 4 all Last van jouw nek? Nekklachten komen veel voor en er zijn verschillende aandoeningen die klachten in de nek kunnen veroorzaken. Een nekmassage geven. Mensen die gedurende langere pe ... 4 tennisarm oefeningen: Beste behandeling voor zeker succes ... . Een nekmassage geven. Mensen die gedurende langere periodes aan een bureau zitten of autorijden, ervaren vaak veel pijn in hun nek en schouders. Een nekmassage geven is een fantastische manier om die spanning los te maken. Massages kunnen... Je onderrug kraken. Pijn in je onderrug kan frustrerend zijn en je wilt waarschijnlijk iets doen om je ongemak te verzachten. Het kraken van je rug kan helpen om je lage rugpijn te behandelen. Het is echter het beste om eerst advies aan je... Een beknelde zenuw zelf behandelen 1. Wacht en ... Druk het ijs tegen je nek met een rekverband helpt ook bij het bestrijden van ontsteking. ... Tractie is er in vele vormen, van een therapeut die handmatig je nek behandelt, tot een tractietafel. Er zijn ook zelfgemaakte tractieapparaten. Maar zoals u zelf perfect begrijpt, is het niet genoeg alleen warmte en vrede. Als je door de nek waait, zijn de spieren ontstoken. Er kan sprake zijn van zwelling, verdikking, soms in de buurt van lymfeklieren. En hiermee moeten we iets doen, anders duurt het herstel in plaats van 3-4 dagen 2 weken. Wat kun je zelf doen? Afhankelijk van waar een triggerpoint gelokaliseerd is, kun je deze ook zelf behandelen. Vraag een vriend of vriendin om de pijnlijke plekken in de nek, rug of bilregio zo'n 30 tot 60 seconden in te drukken totdat de pijn afneemt. Heb je een triggerpoint gevonden en oefen je er druk op uit, dan voel je een hard, ... Triggerpoints in nek en schouders zijn de bron van allerlei hoofdpijnen. ... Hoewel je zelf kan behandelen ga ik binnenkort naar een triggerpointtherapeut. Een stijve nek heeft vaak een onschuldige oorzaak zoals kou op je spieren, het maken van een onverwachte beweging, stress, te zware belasting van de nekspieren, griep of een verrekking. Bij minder dan twee procent van de mensen met een pijnlijke nek is de oorzaak minder onschuldig, zoals een hernia of whiplash. Pijn die begint in de rug of de nek en lijkt te verspreiden naar de billen of schouders; ... Behandel zelf je rug, Behandel zelf je nek, Treat Your Own Shoulder, Treat Your Own Knee. Deze boeken hebben wereldwijd miljoenen mensen geholpen met het behandelen, verlichten en voorkomen van gewrichts- en spierpijn....

INFORMATIE

AUTEUR
Robin MacKenzie
DIMENSIE
4,37 MB
BESTANDSNAAM
Behandel zelf je nek / druk ND.pdf

OMSCHRIJVING

Hét ultieme handboek voor zelfbehandeling van nekpijn. Duidelijk geschreven en geïllustreerd om de lezer te tonen hoe mechanische oorzaken van nekpijn kunnen worden behandeld en hoe ze te voorkomen. Duidelijk geïllustreerd.

Wil je het boek lezen?Behandel zelf je nek / druk ND in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Robin MacKenzie. Lezen Behandel zelf je nek / druk ND Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN