Dockumer Granaetsjes 2 - Bouwstijlen in Dokkum

Dockumer Granaetsjes 2 - Bouwstijlen in Dokkum - Siebe van Sijen | Fthsonline.com

...tad werd architect Siebe van Seijen als auteur benaderd ... Bouwstijlen in Dokkum | Sijen, Siebe van | 9789081177177 ... ... . Hij gaf ook de lezing. Seijen is werkzaam bij Adema Architecten en betrokken bij restauraties en monumentale bouwprojecten in Noord-Nederland. De publicatie verscheen als nummer 2 in de reeks Dockumer Granaetsjes. Bouwstijlen in Dokkum | ISBN 9789081177177 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Deze publicatie is deel 2 in de serie Dockumer Granae ... Bouwstijlen in Dokkum door Siebe van Sijen & Warner B. Banga ... . Deze publicatie is deel 2 in de serie Dockumer Granaetsjes Voor deze publicatie over bouwstijlen en bouwgeschiedenis in de oude binnenstad heeft de stichting architect Siebe van Seijen als auteur benaderd. Van Seijen is werkzaam bij Adema Architecten en betrokken bij restauraties en monumentale bouwprojecten in Noord-Nederland. Deze publicatie is deel 2 in de serie Dockumer Granaetsjes Voor deze publicatie over bouwstijlen en bouwgeschiedenis in de oude binnenstad heeft de stichting architect Siebe van Seijen als auteur benaderd. Van Seijen is werkzaam bij Adema Architecten en betrokken bij restauraties en monumentale bouwprojecten in Noord-Nederland. Fnac: Deel 2, Bouwstijlen in Dokkum, Siebe Van Sijen, Warner B. Banga". Levering bij je thuis of in de winkel en -5% korting op alle boeken. Koop nieuw of tweedehands . Het boek Bouwstijlen in Dokkum, geschreven door Siebe van Sijen, Warner B. Banga, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Deze publicatie is deel 2 in de serie Dockumer Granaetsjes Voor deze publicatie over bouwstijlen en bouwgeschiedenis in de oude binnenstad heeft de stichting architect Siebe van Seijen als auteur benaderd. Van Seijen is werkzaam bij Adema Architecten en betrokken bij restauraties en monumentale bouwprojecten in Noord-Nederland. Bouwstijlen in Dokkum door Sijen, Siebe van, EAN 9789081177177. Deze publicatie is deel 2 in de serie Dockumer GranaetsjesVoor deze publicatie over bouwstijlen en bouwgeschiedenis in de oude binnenstad heeft de stichting architect Siebe van Seijen als auteur benaderd. Van Seijen is werkzaam bij Adema Architecten en betrokken bij restauraties en monumentale bouwprojecten in Noord-Nederland.In deze publicatie krijgt u een overzicht van de kenmerkende ... Dockumer Granaetsjes. Bouwstijlen in Dokkum . Gevelstenen in Dokkum . Uitgevers 20 Leafdesdichten BV Bornmeer, Wijdemeer Louw Dijkstra. Top 33. De vlinderkamer De spiegel & het licht Maar waar ...

INFORMATIE

AUTEUR
Siebe van Sijen
DIMENSIE
7,60 MB
BESTANDSNAAM
Dockumer Granaetsjes 2 - Bouwstijlen in Dokkum.pdf

OMSCHRIJVING

Deze publicatie is deel 2 in de serie Dockumer GranaetsjesVoor deze publicatie over bouwstijlen en bouwgeschiedenis in de oude binnenstad heeft de stichting architect Siebe van Seijen als auteur benaderd. Van Seijen is werkzaam bij Adema Architecten en betrokken bij restauraties en monumentale bouwprojecten in Noord-Nederland.In deze publicatie krijgt u een overzicht van de kenmerkende bloeiperiodes van Dokkum, tussen ca. 1350 en 1990, met de daarbij behorende panden. De zoektocht die aan deze publicatie voorafging, was een boeiend avontuur, waarbij via dendrochronologisch onderzoek een duidelijker beeld gekregen werd van de oudste panden in de stad. Ook is gebleken dat vrijwel alle bouwstijlen te vinden zijn, vaak in een typisch Dokkumer jasje en met een boeiend verhaal rond de totstandkoming van de betreffende panden.Voor historische gebouwen kan een arme periode de redding zijn. Een eigenaar met beperkte middelen zal alleen onderhoud plegen. Hoe beter de economie draait en de welstand van de eigenaren stijgt, des te meer kans op vernieuwing naar de laatste mode of bouwstijl. Dat is ook wat Dok­kum uniek maakt ten opzichte van andere steden, want overal zijn die bloeiperiodes en ook de smaak en de mogelijkheden van de opdrachtgevers, ontwerpers en ambachtslieden weer net even anders.

Wil je het boek lezen?Dockumer Granaetsjes 2 - Bouwstijlen in Dokkum in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Siebe van Sijen. Lezen Dockumer Granaetsjes 2 - Bouwstijlen in Dokkum Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN