Ik weet wat je deed

Ik weet wat je deed - Viviane Gerits | Fthsonline.com

...icious Verschenen: 2019 Pagina's: 198: Omschrijving: Jef is meer dan twintig jaar gelukkig gehuwd met Mia ... Ik weet wat je deed door Viviane Gerits, Anya van der ... ... . Ze hebben een zoon, Tim. Op een dag gebeurt het ondenkbare: Jef gaat vreemd. Dat creëert voor hem een intens groot dilemma. Ik weet wat je deed speelt zich naast je deur af. Dat maakt het mee zo intrigerend: Mia en Jef zouden je buren kunnen zijn. Zoals bij haar vorige boeken maakte Viviane ook deze keer zelf de coverfoto. Ik weet wat je deed telt 199 blz. en is uitgegeven bij Ambilicious. Ik weet niet precies wat ik deed, m ... bol.com | Ik weet wat je deed, Viviane Gerits ... ... . Ik weet wat je deed telt 199 blz. en is uitgegeven bij Ambilicious. Ik weet niet precies wat ik deed, maar wel het moment dat ik mij realiseerde dat ik volwassen ben. Voor mijn 18e verjaardag kwam een oom op bezoek, die normaal nooit op bezoek komt, wij gingen meestal naar hem. Kanttekening: ik ben grootgebracht door mijn moeder, mijn vader was er niet. Humo - Ik Weet wat je deed "Hypnose als lachnummer in het variété: het is zo oud als de hypnose zelf. In de eerste aflevering van 'Ik weet wat je deed' trad een montere Limburger van Italiaanse afkomst aan die al in zijn deuropening, na één vingerknip van hypnotiseur Jos Claus, in een andere bewustzijnstoestand schoot en vervolgens van toeten noch blazen wist. Bekijk HIER de boektrailer van Ik weet wat je deed. De auteur: Viviane Gerits (1956) is geboren in Antwerpen en studeerde gezondheidspsychologie. Haar fascinatie, proberen te begrijpen waarom mensen zich op een bepaalde manier gedragen, is terug te vinden in haar verhalen. Ik weet wat je deed. Viviane van der Gerits - Paperback / softback - 198 pagina's. Details Viviane Gerits (1956) is geboren in Antwerpen en studeerde gezondheidspsychologie. Haar fascinatie, proberen te begrijpen waarom mensen zich op een bepaalde manier gedragen, is terug te vinden in haar verhalen. Dan vertelt Jan Smit hem dat hij een dag lang onder hypnose is geweest. Sterker nog: hij is die dag als piloot naar Spanje gevlogen, heeft alles op het spel gezet bij het gokken en voor tienduizenden toeschouwers gevochten voor zijn leven. Presentatie: Jan Smit. Programma: 3LAB Aflevering: Ik weet wat jij deed...

INFORMATIE

AUTEUR
Viviane Gerits
DIMENSIE
8,94 MB
BESTANDSNAAM
Ik weet wat je deed.pdf

OMSCHRIJVING

Viviane Gerits (1956) is geboren inAntwerpen en studeerde gezondheidspsychologie.Haar fascinatie, proberen tebegrijpen waarom mensen zich op eenbepaalde manier gedragen, is terug tevinden in haar verhalen. Ze schreef naastkortverhalen twee feelgood romans:"Hond in een Kegelspel', 2015 en "Wittezwanen, grijze zwanen', 2016.Ik weet wat je deedJef is meer dan twintig jaar gelukkig gehuwd met Mia. Ze hebben eenzoon, Tim. Op een dag gebeurt het ondenkbare: Jef gaat vreemd. Datcreëert voor hem een intens groot dilemma. Hij staat voor de keuze.Gaat hij zijn misstap opbiechten of zwijgt hij?Hij neemt de verkeerde beslissing. De gevolgen zijn niet te overzien.

Wil je het boek lezen?Ik weet wat je deed in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Viviane Gerits. Lezen Ik weet wat je deed Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN