Liefdevol ouderschap

Liefdevol ouderschap - Stephen Kendrick | Fthsonline.com

...ven? Even voorstellen… Mijn naam is Astrid Dorresteijn ... Liefdevol ouderschap - Ouders Centraal ... . ik ben getrouwd met Jeroen en moeder van vier heerlijke kinderen; Medde-Sophie 2010, Ivar 2011, Thije 2014 en Florian 2016. Liefdevol ouderschap is geschreven om jou een steviger fundament te geven als ouder. Daarbij is het uitgangspunt van de auteurs het beroemde bijbelhoofdstuk over de liefde, 1 Korinthe 13. Het boek biedt een leuke afwisseling van inspirerend onderwijs, uitdagende opdrachten en voldoende reflectiemomenten voor ouders én kinderen. Opvoeden vanuit liefdevolle verbinding 'Als liefde str ... Vind jij het moederschap zwaar? - Liefdevol Opgroeien ... . Opvoeden vanuit liefdevolle verbinding 'Als liefde stroomt, is vreugde het onvermijdelijke gevolg!" Lees deze brief alsof jouw kind tot je spreekt: Lieve mama, lieve papa, Ik wil voelen dat ik helemaal oké ben zoals ik ben. met mijn fijne dingen. en met mijn minder fijne dingen. Liefdevol ouderschap is geschreven om jou een steviger ...

INFORMATIE

AUTEUR
Stephen Kendrick
DIMENSIE
10,33 MB
BESTANDSNAAM
Liefdevol ouderschap.pdf

OMSCHRIJVING

Kinderen zijn een geschenk van God. Ze zijn geschapen naar Gods beeld, geschapen met een doel en door God toevertrouwd aan jouw zorg. Aan jou de taak om ze een geschenk te laten zijn voor toekomstige generaties. Dat voelt voor veel ouders bijna als een onmogelijke opdracht. En je wilt er ook alles aan doen om het goed te doen als vader of moeder. Je wilt hen omringen met liefde en hoopt een positieve bijdrage te leveren aan hun leven en vorming. Maar hoe doe je dat? Er is immers geen opleiding voor. En dus ga je goedbedoeld aan de slag met goede voornemens en het voorbeeld van je eigen ouders.Liefdevol ouderschap is geschreven om jou een steviger fundament te geven als ouder. Daarbij is het uitgangspunt van de auteurs het beroemde bijbelhoofdstuk over de liefde, 1 Korinthe 13. Het boek biedt een leuke afwisseling van inspirerend onderwijs, uitdagende opdrachten en voldoende reflectiemomenten voor ouders én kinderen. Of je kinderen nu op de basisschool zitten, op de middelbare school of al het huis uit zijn... met liefde kun jij hun hart bereiken en zo nodig terugwinnen. Jouw doelbewuste liefde zal hun karakter kleuren en een zegen zijn voor hun toekomst. En je staat er niet alleen voor. Degene die je kinderen aan jou heeft toevertrouwd, staat jou altijd terzijde.

Wil je het boek lezen?Liefdevol ouderschap in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Stephen Kendrick. Lezen Liefdevol ouderschap Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN