Wat doe jij met je leven?!

Wat doe jij met je leven?! - Jiddu Krishnamurti | Fthsonline.com

...zes vanzelf. En misschien is er wel niet één baan of loopbaan voor jou ... 1 uur coach voor medewerkers met Inez Petter Wat doe jij ... ... . Misschien heb je wel een heel scala aan mogelijkheden en gaat het erom dat je ergens ingroeit. Laten we wel wezen: 'hey', 'hoe gaat het?' of 'wat doe jij zoal in het leven', ... het feit dat je matcht met iemand, hoeft niet meteen heel veel te betekenen. Wat doe jij met je leven? Een vraag die je jezelf bij uitstek stelt in de periode waarin (nog) niet alles vastligt, waarin het leven nog voor je ligt als een belofte, als een gigantisch reservoir van mogelijkheden. Het leven zelf nodigt je uit keuzes te maken. Op allerlei terreinen - ... Wat weet jij van de nieuwe lockdownregels? Doe de test ... . Het leven zelf nodigt je uit keuzes te maken. Op allerlei terreinen - relaties, familie, ... Wat doe jij met je leven? | ISBN 9789020283006 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Wat voor leven(s) heb jij? Heb je er wel één? Of heb je er meerdere? Met deze quiz krijg je eindelijk antwoord op die dringende vraag! Houd er wel rekening mee dat de uitslag niet 100% waar hoeft te zijn...

INFORMATIE

AUTEUR
Jiddu Krishnamurti
DIMENSIE
3,79 MB
BESTANDSNAAM
Wat doe jij met je leven?!.pdf

OMSCHRIJVING

Wat doe jij met je leven? Een vraag die je jezelf bij uitstek stelt in de periode waarin (nog) niet alles vastligt, waarin het leven nog voor je ligt als een belofte, als een gigantisch reservoir van mogelijkheden. Het leven zelf nodigt je uit keuzes te maken. Op allerlei terreinen - relaties, familie, school, werk, de maatschappij, de wereld - zijn er uitdagingen, soms zo veel dat wie het niet meer weten. J. Krishnamurti heeft in talloze gesprekken met mensen afkomstig uit verschillende culturen en milieus, getracht antwoorden te vinden. Krishnamurti doet dat op zijn onnavolgbare en onbevooroordeelde manier, vooral door vragen te stellen. Zijn redeneringen zijn helder en voor iedereen te volgen. Ze zijn doortrokken van een groot respect voor het individu en de uniekheid van ieder mens en verwerpen iedere autoriteit buiten onszelf. In deze tijd mag ieder zelf bepalen hoe hij of zij zijn of haar leven wil inrichten. Dit boek wil je behulpzaam zijn bij het zoeken van je eigen weg. Het biedt momenten van reflectie en bezinning, van even tijdloos stilstaan bij de dingen die er zijn en je laten inspireren door de ruimte tussen de woorden.

Wil je het boek lezen?Wat doe jij met je leven?! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jiddu Krishnamurti. Lezen Wat doe jij met je leven?! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN