Preventie van kindermishandeling

Preventie van kindermishandeling - Sandra van Gameren | Fthsonline.com

...11-2015) ADHD, bewegen en leren (2013-2014) Het schoolplein door de ogen van het kind (2013-2014) Voorlichting gehoorschade in de JGZ (2013-2014) Ziekteverzuim reductie van mbo ... Boekpresentatie "Preventie van kindermishandeling. Wie ... ... ... Preventie van kindermishandeling is een van de hoofdprioriteiten van de Administratie voor kinderen en gezinnen, die onlangs aanvullende financiering heeft ontvangen om het succes van dit mandaat te waarborgen. In Preventie van kindermishandeling. Wie doet wat? staan interviews met beroepskrachten die vanuit verschillende disciplines de praktijk of theorie verhelderen. Omdat het thema veel vragen oproept, heeft het boek ... Preventie van kindermishandeling in drie stappen ... ... . Wie doet wat? staan interviews met beroepskrachten die vanuit verschillende disciplines de praktijk of theorie verhelderen. Omdat het thema veel vragen oproept, heeft het boek een onderzoekende opzet. Is een complex probleem als kindermishandeling te voorkomen? Leerwerkgroepen voor een betere preventie in de aanpak van kindermishandeling. De AWTJ Veilig Opgroeien betrok professionals uit het sociale domein, zoals CJG-professionals, welzijnswerkers, onderwijzers, gedragswetenschappers en wijkagenten....

INFORMATIE

AUTEUR
Sandra van Gameren
DIMENSIE
8,63 MB
BESTANDSNAAM
Preventie van kindermishandeling.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek geeft iedereen die met ouders of kinderen omgaat, inzicht in de theorie over en praktijk van de preventie van kindermishandeling. Het boek is geschikt voor behandelaars, wijkteams, beleidsmakers, leerkrachten, verloskundigen, CJG-medewerkers, kraamverzorgenden en omstanders. Zij hebben allemaal een verantwoordelijkheid in de preventie van kindermishandeling.In Preventie van kindermishandeling. Wie doet wat? staan interviews met beroepskrachten die vanuit verschillende disciplines de praktijk of theorie verhelderen. Omdat het thema veel vragen oproept, heeft het boek een onderzoekende opzet. Is een complex probleem als kindermishandeling te voorkomen? Door wie? Wat gebeurt er al op het gebied van preventie? Waarom blijven de cijfers alarmerend hoog? Deze en andere vragen komen in dit boek uitgebreid aan bod.Drs. Sandra van Gameren is gezondheidspsycholoog. Ze houdt zich voornamelijk bezig het met het voorkomen van geestelijke gezondheidsklachten en komt op voor kinderen in nood. Van Gameren werkt bij Stichting Kinderbelang en Transparant Training. Ze is auteur vanLeven met een psychisch zieke ouder, dat eerder verscheen bij BSL.

Wil je het boek lezen?Preventie van kindermishandeling in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sandra van Gameren. Lezen Preventie van kindermishandeling Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN