Mijn levensverhaal

Mijn levensverhaal - Therese van Lisieux | Fthsonline.com

... levensboek te laten schrijven. Mijn levensverhaal ... Mijn levensverhaal | Quality of Life Centre ... . Berichtauteur Door Kim; Berichtdatum 1 augustus 2004; Levensverhaal van Kim. Ik zal hieronder in eigen woorden proberen uit te leggen hoe ik een en ander ervaren heb, maar ook nog wat feitjes weergeven. Zoals inmiddels wel bekend ben ik ten gevolge van een verkeersongeval blind geworden. "Je hebt mijn ziel beschreven! Dank voor ons mooie boek; het is meer dan gelukt." - Georges De Smul "Ik kreeg veel positieve reac ... Scent & Spice | Levensverhaal en burn-out ... ." - Georges De Smul "Ik kreeg veel positieve reacties op de inhoud en vormgeving van mijn levensverhaal-boek. En voor mezelf was het een emotionele en rijke ervaring!" - Stella Goyvaerts "Door je vriendelijke, ... Heb mijn levensverhaal al een paar maanden geleden geschreven naar aanleiding van een onverwachte breuk met oude vrienden. Dat verhaal ik ingebracht en verteld in de Seniorenkring waar ik lid van ben. De leider van de kring reageert er niet op, terwijl. te stellen om hun levensverhaal te vertellen. Hun verhaal zou opgeschreven worden door vrijwilligers die een passie hebben voor schrijven. Al eerder was het besef ontstaan dat er veel ouderen zijn die een bijzondere geschiedenis met zich meedragen, die anders door het verstrijken van de jaren verloren zou gaan. Ik dacht dat mijn moeder bepaalde dingen in het boek niet fijn zou vinden, ... Willem Schouten stopt uw levensverhaal in een handgemaakte doos en voegt daar eventueel ook een familiegeur aan toe. La-storia-della-vita.nl Het bureau van Janneque, oftewel Janneke, Siebelink. Vandaag deel ik een stukje van mijn levensverhaal met jou, en welke levenslessen ik toen leerde. Als klein meisje van 6 jaar moest ik nogal vaak naar het ziekenhuis. Veel verschillende artsen. Duizenden afspraken (voor mijn gevoel). Niet fijn. En dat is het grootste understatement dat ik maar kan bedenken. Uw Levensverhaal verhuist..! 8 januari 2018. Het nieuwe jaar begint voor Uw Levensverhaal in… Den Haag! De afgelopen jaren was ik met mijn kantoor gevestigd in het hart van Rotterdam, maar in 2018 keer ik terug naar Den Haag, de stad waar mijn wortels misschien niet … Mijn leven in kaart. Met ouderen in gesprek over hun levensverhaal. Themakaarten met vragen, bedoeld om herinneringen op te roepen en gesprekken op gang te brengen. Door Wout Huizing en Thijs Tromp. De handleiding gaat ook in op het maken van levensboeken. Bohn Stafleu van Loghum, Houten, 2007. Mijn leven in fragmenten....

INFORMATIE

AUTEUR
Therese van Lisieux
DIMENSIE
5,18 MB
BESTANDSNAAM
Mijn levensverhaal.pdf

OMSCHRIJVING

Mystici boeien. Hun getuigenis is grensverleggend. Waar God aanwezig komt, daar is hoop. Het Levensverhaal dat kerklerares Thérèse van Lisieux schreef, is overtuigend omdat het diep menselijk is en eerlijk zoekend. Geschat wordt dat, over de hele wereld, een half miljard mensen haar ''Histoire d'une âme'' gelezen hebben. Deze jonge vrouw, door het leven gelouterd en door God begenadigd, heeft het spirituele landschap van onze tijd hertekend door haar evangelische ervaring van de zo barmhartig liefhebbende God. Waarom zou Hij niet joùw God kunnen zijn, vraagt Thérèse ? Dr. Koen De Meester, specialist ter zake, publiceerde na langdurig onderzoek, een nieuwe Franse kritische editie van de drie grote manuscripten van Thérèses ''Histoire d'une âme''. Hij redigeerde ook de aangepaste inleidingen, aantekeningen en de twaalf thematische overzichten van dit boek.Op deze basis brengt Pauline Kortekaas (Leiden) deze nieuwe vertaling van Thérèses Levensverhaal. Kardinaal Godfried Danneels schreef het Woord vooraf.

Wil je het boek lezen?Mijn levensverhaal in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Therese van Lisieux. Lezen Mijn levensverhaal Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN