De Rijenborch Trilogie

De Rijenborch Trilogie - Julia Burgers-Drost | Fthsonline.com

...Drost kopen? Hier zie je waar het boek te koop is ... De Rijenborch trilogie (Book, 2003) [WorldCat.org] ... . Hardcover, ISBN 9789024288274. De Rijenborch-trilogie is van 1 februari tot en met 7 maart overal met korting te verkrijgbaar. De Moerland-trilogie. De Moerland-trilogie van Gerda van Wageningen speelt zich af op landgoed Moerland. De avonturen die hier beleegd worden zijn meeslepend en vol van romantiek en historie. De Rijenborch trilogie Julia Burgers-Drost. 0. Verschenen in 2003 bij AnkhHermes. Gelezen 0 ... bol.com | De Rijenborch Trilogie, Julia Burgers-Drost ... ... . 0. Verschenen in 2003 bij AnkhHermes. Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0. Feelgood Topics 0 Genre Feelgood, Romantiek Uitgeverij AnkhHermes Laatste editie 01 januari 2003 ISBN 9789024288274 + Boekinformatie wijzigen. Jouw boekenplank Christie, de hoofdpersoon in "In de verte klinkt muziek' van Julia Burgers-Drost, neemt de leiding over landgoed "De Rijenborch' over wanneer haar nicht, freule Emilie van Berkhoven, naar Kenia verhuist. Op dit landgoed worden veel creatieve cursussen gegeven en de beeldentuin is opengesteld voor het publiek. De Rijenborch Trilogie is een geweldig boek. We raden u aan het boek van De Rijenborch Trilogie PDF te downloaden op onze website bank72.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur De Rijenborch Trilogie De Rijenborch Trilogie (eBook) Julia Burgers-Drost is een geweldige auteur. Download en lees het boek De Rijenborch Trilogie op onze website pianofortefestival.nl. Helemaal vrij. U vindt De Rijenborch Trilogie in PDF, ePUB, MOBI. Het eerste deel, TROUW AAN HET HART, begint met de erfenis van Emilie van Berkhoven: het statige buit...

INFORMATIE

AUTEUR
Julia Burgers-Drost
DIMENSIE
6,92 MB
BESTANDSNAAM
De Rijenborch Trilogie.pdf

OMSCHRIJVING

Het eerste deel, TROUW AAN HET HART, begint met de erfenis van Emilie van Berkhoven: het statige buitenhuis De Rijenborch. Maar het huis vraagt zoveel onderhoud dat ze op zoek moet naar alternatieven. Dat lijkt te lukken als ze in zee gaat met een projectontwikkelaar. Hij kan beschikken over het huis en de grond er omheen, maar niet over de kapel. Die moet familiebezit blijven. Maar wat schijnt daar 's avonds toch steeds voor vreemd licht..? In het tweede deel verhuist Emilie met haar gezin naar Kenia en wordt de dagelijkse leiding van het huis overgedragen aan haar nichtje Chistie van Berkhoven. Christie draagt een geheim met zich mee en denkt dat niemand ervan weet. Maar daarin vergist zij zich... Christie beleeft spannende momenten in IN DE VERTE KLINKT MUZIEK. De trilogie wordt afgesloten met LETTA'S BESTEMMING. Letta vom Mallinckroot, de dochter van Emilie van Berkhoven weet het zeker: zij zal later De Rijenborch gaan besturen. Haar ouders willen daar echter niets van weten. Als Letta van haar oma hoort dat haar hulp, Debbie van Wijngaarden, de zomermaanden op De Rijenborch gaat werken, heeft ze haar plan al klaar: ze ruilt met haar en gaat als 'Debbie' aan de slag. Het wordt een zomer om nooit te vergeten! Drie heerlijke romans van deze boeiende vertelster Julia Burgers-Drost, slepen u mee in het wel en wee van het statige landgoed DE RIJENBORCH en haar bewoners.

Wil je het boek lezen?De Rijenborch Trilogie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Julia Burgers-Drost. Lezen De Rijenborch Trilogie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN