Familieopstellingen

Familieopstellingen - Nick Blaser | Fthsonline.com

...- (exclusief btw voor bedrijven)voor een opleiding van 18 dagen Vroegboekprijs: Meld je je aan voor 1 oktober 2019 dan geldt een vroegboekkorting van €250 en betaal je […] Familieopstellingen-Amsterdam is een plaats waar je aan persoonlijke thema's kunt werken ... Opleiding Familieopstellingen en Organisatieopstellingen ... . De methodiek die we daarbij gebruiken is het doen van (familie / loopbaan / organisatie) opstellingen, ook wel systemisch werk genoemd. Bij ons kun je aan de slag met vragen en problemen waar je niet goed raad mee weet. Familieopstellingen: dit is waarom ze zo bijzonder zijn (en hoe ze werken) Categorie Liefde & relaties. Inzicht krijgen in persoonlijke problemen door je familie eens onder de lo ... Veelgestelde vragen over familieopstellingen (FAQ) ... . Bij ons kun je aan de slag met vragen en problemen waar je niet goed raad mee weet. Familieopstellingen: dit is waarom ze zo bijzonder zijn (en hoe ze werken) Categorie Liefde & relaties. Inzicht krijgen in persoonlijke problemen door je familie eens onder de loep te nemen - tot wel zeven generaties terug. Het klinkt mysterieus, maar het werkt volgens velen heel helend. Familieopstellingen geven je cliënt een goed inzicht in de problematiek die ze bij zich dragen, en kunnen een grote bijdrage leveren aan het oplossen ervan. Het familiesysteem zegt : "als ieder lid van de familie de plek heeft die hij hoort te hebben, en de energie vrij kan stromen binnen het systeem, dan is er rust, orde en een gevoel van thuiskomen bij alle leden van de familie". Bijeenkomsten open inschrijving Van januari 2020 - juni 2020 zijn er 3 bijeenkomsten Familieopstellingen georganiseerd (open inschrijving) in het Cordium in Nijmegen (zie www.cordium.nl). Voor elke bijeenkomst wordt opnieuw ingeschreven. 2020 Zaterdag 11/01/2020 van 11.00 - 17.00 uur (opstellingen vol, wel representanten) Zaterdag 14/03/2020 van 11.00 - 17.00 uur (alles vol) Zaterdag 09 ......

INFORMATIE

AUTEUR
Nick Blaser
DIMENSIE
12,68 MB
BESTANDSNAAM
Familieopstellingen.pdf

OMSCHRIJVING

Of wij willen of niet, wij zijn een deel van een familiesysteem. Veel problemen in relaties, huwelijk, op ons werk, maar ook lichamelijke ziektes, depressies, druggebruik en herhaaldelijke ongevallen kunnen door een onbewuste verstrengeling met onze familie veroorzaakt worden. Door identificatie en loyaliteit met het noodlot van een familielid plaatsen wij ons in een rol die niet de onze is. Wij doen dit uit liefde voor onze familie, voor onze ouders en grootouders. Wij geloven, door voor de ander te dragen, het verstoorde evenwicht in het familiesysteem te kunnen herstellen.Met behulp van familieopstellingen kunnen deze verstrengelingen op een ontroerende en eenvoudige manier zichtbaar gemaakt worden. Door het zien van de werkelijkheid wordt onze ziel geraakt. Hierdoor verandert iets wezenlijks in ons. Wat voordien onmogelijk leek, wordt nu mogelijk; wij kunnen en mogen een zelfstandig leven leiden. Duizenden mensen hebben deze verandering aan den lijve ondervonden en zijn er zeer gelukkig mee.Nick Blaser heeft een multinationale achtergrond. Zijn ouders komen uit Zwitserland en Duitsland, hijzelf is in Venezuela geboren en in Nederland opgegroeid. In Leiden studeerde hij geneeskunde en specialiseerde zich aansluitend tot reumatoloog. Na een sabbatjaar besloot hij psychiater en psychotherapeut te worden. Nick Blaser heeft een eigen praktijk waar hij sinds enkele jaren in individuele sessies en seminars enthousiast werkt met de systemische familietherapie van Bert Hellinger.

Wil je het boek lezen?Familieopstellingen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Nick Blaser. Lezen Familieopstellingen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN