Betrapt

Betrapt - Giovanni Pavoncella | Fthsonline.com

...Met behulp van vergaarde beveiligingsbeelden proberen ze de daders op te sporen en voor gerechtigheid te zorgen ... Video: Vrouw betrapt haar moeder in bed met de vader van ... ... . In Betrapt! bij SBS6 helpen Thijs Zeeman en Jens Olde Kalter mensen die slachtoffer zijn van een misdrijf en daar ook camerabeelden van hebben. Thijs en Jens bekijken de beelden en proberen de dader of daders op te sporen en te confronteren. Elke aflevering staan drie slachtoffers van misdrijf centraal. Betrapt (Paperback). Darcy is een glamourgirl, bloedmooi maar egoïstisch. Ze brengt haar dagen door met w ... bol.com | Betrapt, Marian Keyes | 9789044327366 | Boeken ... . Betrapt (Paperback). Darcy is een glamourgirl, bloedmooi maar egoïstisch. Ze brengt haar dagen door met w...

INFORMATIE

AUTEUR
Giovanni Pavoncella
DIMENSIE
11,84 MB
BESTANDSNAAM
Betrapt.pdf

OMSCHRIJVING

Rolf Detering krijgt een verslag van de franse gendarmerie over een stadgenoot die dood is aangetroffen in Lormes. De vrouw die hem vergezelde was met de noorderzon vertrokken. Later bleek dat zij zich onder valse naam had ingeschreven op de camping. Een Nederlands stel, dat eveneens op de camping bivakkeerde, vertrok op stel en sprong nadat hij door de gendarmerie was verhoord. Onderzoek wees uit dat ook hij zich onder valse naam had ingeboekt. Daan Oosterbaan en Bert Verheul kennen elkaar sinds 1989 toen ze beiden lid werden van een politiek forum, maar sinds twee jaar is hun relatie bekoeld. Het contact werd zo goed als verbroken nadat Daan met zijn vrouw Bente naar Arnhem verhuisden, hij kwam niet meer aan het werk en nam het huishouden en de kinderen van haar over. Het jaar daarvoor werd Daan op verdachte wijze aangereden in Nijmegen en gewond voor het leven en het jaar daarna werd Bert als vermist aangegeven. Het team van Rolf was ervan overtuigd dat hij vermoord was toen ze zijn fiets terugvonden onder een brug op de bodem van de Waal. Als Bente aan Daan vertelt dat Bert is vermoord raakt hij in paniek, hij geeft een brief aan haar die hij op 9 mei 2000 heeft geschreven.

Wil je het boek lezen?Betrapt in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Giovanni Pavoncella. Lezen Betrapt Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN