De klassieke beschaving

De klassieke beschaving - John Haywood | Fthsonline.com

...ijnse civis, dat burger of stedeling betekent ... De klassieke beschaving, John Haywood | 9789401916523 ... ... . De notie van beschaven, bijschaven of minder ruw maken met een schaaf is afkomstig van het Latijnse woord erudere (ex-= uit, rudis = ruw, onbewerkt), dat herkenbaar is in eruditie.. Beschaving kan dan ook een norm van gedrag betekenen, gelijkend op etiquette. 'De klassieke beschaving' is een voortreffelijk overzichtswerk, waarin auteur John Haywood laat zien waarom de invloed van de klassieke beschavingen nog altijd doorwerkt. De kunstwerken, architectuur en literatuur ... De klassieke beschaving - John Haywood - (ISBN ... ... . De kunstwerken, architectuur en literatuur spreken ons na duizenden jaren nog steeds aan. 'De klassieke beschaving' is een voortreffelijk overzichtswerk, waarin auteur John Haywood laat zien waarom de invloed van de klassieke beschavingen nog altijd doorwerkt. De kunstwerken, architectuur en literatuur spreken ons na duizenden jaren nog steeds aan. 'De klassieke beschaving' is een voortreffelijk overzichtswerk, waarin auteur John Haywood laat zien waarom de invloed van de klassieke beschavingen nog altijd doorwerkt. De kunstwerken, architectuur en literatuur spreken ons na duizenden jaren nog steeds aan. Kenmerkend voor deze samenlevingen zijn de vernieuwingen op het gebied van geloof, cultuur, technologie en kunst. De auteur brengt ... De klassieke beschaving. 'De kla...

INFORMATIE

AUTEUR
John Haywood
DIMENSIE
8,41 MB
BESTANDSNAAM
De klassieke beschaving.pdf

OMSCHRIJVING

'De klassieke beschaving' is een voortreffelijk overzichtswerk, waarin auteur John Haywood laat zien waarom de invloed van de klassieke beschavingen nog altijd doorwerkt. De kunstwerken, architectuur en literatuur spreken ons na duizenden jaren nog steeds aan. Kenmerkend voor deze samenlevingen zijn de vernieuwingen op het gebied van geloof, cultuur, technologie en kunst. De auteur brengt aan de hand van tal van afbeeldingen, kaarten, tijdsbalken en eigenzinnige theses de zes klassieke beschavingen in beeld: Sumerië, Egypte, Mycene, Perzië, Griekenland en Rome.

Wil je het boek lezen?De klassieke beschaving in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur John Haywood. Lezen De klassieke beschaving Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN