De opgejaagden

De opgejaagden - Dima Wannous | Fthsonline.com

...ks leven en de voortdurende angst waarmee een jonge generatie Syriërs leeft ... Download hier de lesbrief van De Opgejaagden (PDF-bestand). ... . Lees de eerste pagina's. Reviews. Schrijf een review. Nog geen reviews. Productspecificaties. Inhoud Taal De opgejaagden | ISBN 9789056726089 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Het boek 'De opgejaagden' is een naslagwerk van Ab van Dien. Het is geschreven in de oorlogsjaren, maar werd pas in 1982 uitgebracht in boekvorm op initiatief van Welzijnswerk Valthe. Naast de aantekeningen van Ab van Dien is het boek uitgebreid met historis ... De opgejaagden - Dima Wannous - 9789056726089 | Bruna.nl ... . Naast de aantekeningen van Ab van Dien is het boek uitgebreid met historische gegevens, verzameld door Johan Withaar, waardoor elke persoon en gebeurtenis in een historisch perspectief wordt geplaatst. Bestel De opgejaagden van Dima Wannous. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd De opgejaagden | ISBN 9789044976762 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. De Eindeling - opgejaagd is een spannend en avontuurlijk boek. Het gaat over vriendschap tussen verschillende soorten wezens, die eigenlijk van nature vijanden van elkaar zijn. Ze sluiten een aparte, maar ware vriendschap. De groep vrienden maken samen de spannendste avonturen mee. De opgejaagden is een verhaal over het hedendaagse Syrië en de impact van permanente vrees en onrust. Met deze roman geeft Wannous een stem aan een hele generatie. Op 28 mei gaan we met de schrijver in gesprek over haar roman, haar jeugd en haar thuisland Syrië. Moderatie: Helge Daniëls (Onderzoeksgroep Arabistiek, KU Leuven). Titel: De Eindeling 1: Opgejaagd Serie: De Eindeling 1 Auteur: Katherine Applegate ISBN: 9789030504351 Uitgever: Billy Bones Uitgave datum: Februari 2019 Uitvoering: Hardcover Pagina's: 400 pagina's Vertaler: Hanneke van Soest . Koop bij BOL.com De opgejaagden beschrijft fris, intiem en indringend de impact van een dictatu...

INFORMATIE

AUTEUR
Dima Wannous
DIMENSIE
4,84 MB
BESTANDSNAAM
De opgejaagden.pdf

OMSCHRIJVING

Damascus. Een jonge vrouw ontmoet een man in de wachtkamer van haar psycholoog. Het is het begin van een intense liefde. Maar dan breekt de oorlog uit. Nasiem vlucht naar Europa, Soelaima blijft. Ze hoort niets meer van hem tot ze plotseling zijn manuscript ontvangt. Het verhaal lijkt duizelingwekkend veel op haar eigen leven: de relatie met haar moeder, de dood van haar vader die ze onmogelijk kan vergeten, haar jeugd in een verdeeld Syrië en in een gebroken gezin, haar onophoudelijke angst. Het laat haar niet los en ze besluit te onderzoeken wat er is gebeurd met haar land, wie ze is en wat ze is geworden. De opgejaagden beschrijft fris, intiem en indringend de impact van een dictatuur op het dagelijks leven en de voortdurende angst waarmee een jonge generatie Syriërs leeft.

Wil je het boek lezen?De opgejaagden in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Dima Wannous. Lezen De opgejaagden Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN