Onrecht op de Vennehoeve

Onrecht op de Vennehoeve - Clemens Wisse | Fthsonline.com

... Marie Balter leert in korte tijd zowel de student Han ten Brechtschaete als Gerrit Overveen kennen ... In de schaduw van een kind; Onrecht op de Vennehoeve; De ... ... . Ze trouwt met Gerrit als ze erachter komt dat ze zwanger is en zeven maanden later wordt dochter Rika geboren. Gerrit begint steeds meer te drinken en dat wordt hem uiteindelijk fataal. Onrecht op de Vennehoeve. Marie Balter leert in korte tijd zowel de student Han ten Brechtschaete als Gerrit Overveen kennen. Ze trouwt met Gerrit als... Om aan de kost te komen, wordt Marie meid op de Vennehoeve. Marie wor ... bol.com | Onrecht Op De Vennehoeve, Clemens Wisse ... ... . Ze trouwt met Gerrit als... Om aan de kost te komen, wordt Marie meid op de Vennehoeve. Marie wordt ziek en Rika neemt haar werk over. Als haar moeder overlijdt, staat de zeventienjarige Rika er helemaal alleen voor. Na een tragische gebeurtenis ontvlucht Rika de hoeve en vindt ze, na een nachtelijke omzwerving, onderdak bij de 'snoeker', een gevreesde zonderling. Onrecht op de Vennehoeve eBook: Wisse, Clemens: Amaz...

INFORMATIE

AUTEUR
Clemens Wisse
DIMENSIE
11,72 MB
BESTANDSNAAM
Onrecht op de Vennehoeve.pdf

OMSCHRIJVING

Marie Balter leert in korte tijd zowel de student Han ten Brechtschaete als Gerrit Overveen kennen. Ze trouwt met Gerrit als ze erachter komt dat ze zwanger is en zeven maanden later wordt dochter Rika geboren. Gerrit begint steeds meer te drinken en dat wordt hem uiteindelijk fataal. Om aan de kost te komen, wordt Marie meid op de Vennehoeve. Marie wordt ziek en Rika neemt haar werk over. Als haar moeder overlijdt, staat de zeventienjarige Rika er helemaal alleen voor. Na een tragische gebeurtenis ontvlucht Rika de hoeve en vindt ze, na een nachtelijke omzwerving, onderdak bij de ‘snoeker’, een gevreesde zonderling. Rika heeft geen idee wie deze man is, maar hij ziet een treffende gelijkenis met iemand die hij ooit kende.Clemens Wisse debuteerde in 1991 en heeft sindsdien een behoorlijke boekenplank gevuld. Zijn streekromans geven een inkijkje in de boerenwereld in de late negentiende eeuw, waarin de rangen en standen vaststonden, maar de harten zich niet lieten beteugelen.

Wil je het boek lezen?Onrecht op de Vennehoeve in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Clemens Wisse. Lezen Onrecht op de Vennehoeve Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN