Feeen en nimfen van sprookjeswol

Feeen en nimfen van sprookjeswol - Christine Schafer | Fthsonline.com

...tistieke ontwerpen voor delicate feeën, nimfen en andere personages uit de familie van de natuurwezens gemaakt van zachte en kleurrijke sprookjeswol ... Feeen en nimfen van sprookjeswol… - voor €18,22 ... . Feeen en nimfen van sprookjeswol | Christine Schafer. Zet op mijn lijst . In dit boek vind je talrijke artistieke ontwerpen voor delicate feeën, nimfen en andere personages uit de familie van de natuurwezens gemaakt van zachte en kleurrijke sprookjeswol. Bestel Feeen en nimfen van sprookjeswol van Christine Schafer. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd In dit boek vind je talrijke ar ... Feeen Nimfen Van Sprookjeswol | Boek | Uitgeverij Christofoor ... . Bestel Feeen en nimfen van sprookjeswol van Christine Schafer. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd In dit boek vind je talrijke artistieke ontwerpen voor delicate feeën, nimfen en andere personages uit de familie van de natuurwezens gemaakt van zachte en kleurrijke sprookjeswol. Christine Schäfer legt in gemakkelijk te begrijpen instructies en door middel van talrijke illustraties uit hoe je deze fantasierijke creaties kunt maken. Het boek Feeen en nimfen van sprookjeswol, geschreven door Christine Schafer, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Feeen en nimfen van sprookjeswol | ISBN 9789060387337 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Feeen en nimfen van sprookjeswol . € 20, 10. Aantal. Voeg toe aan winkelwagen. Beschrijving; Specificaties; Een prachtig boek met goede uitleg in stappenplan. Overzicht Wolletje Wit. Wolletje Wit; Het Atelier; Poppen te koop; Workshops en cursussen; De webwinkel. Pakketten en ... Feeën en nimfen van sprookjeswol. In dit boek vind je talrijke artistieke ontwerpen voor delicate feeën, nimfen en andere personages uit de familie van de natuurwezens gemaakt van zachte en kleurrijke sprookjeswol. Gewicht : 0,000 KG Verwachte levertijd: 5 dag(en) Standaard levertijd ... In dit boek vind je talrijke artistieke ontwerpen voor delicate feeën, nimfen en andere persona...

INFORMATIE

AUTEUR
Christine Schafer
DIMENSIE
10,11 MB
BESTANDSNAAM
Feeen en nimfen van sprookjeswol.pdf

OMSCHRIJVING

In dit boek vind je talrijke artistieke ontwerpen voor delicate feeën, nimfen en andere personages uit de familie van de natuurwezens gemaakt van zachte en kleurrijke sprookjeswol. Christine Schäfer legt in gemakkelijk te begrijpen instructies en door middel van talrijke illustraties uit hoe je deze fantasierijke creaties kunt maken. Dit is het vijfde deel in onze succesvolle serie handboeken voor het werken met vilt en sprookjeswol.

Wil je het boek lezen?Feeen en nimfen van sprookjeswol in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Christine Schafer. Lezen Feeen en nimfen van sprookjeswol Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN