God bestaat niet en Jezus is zijn zoon

God bestaat niet en Jezus is zijn zoon - Klaas Hendrikse | Fthsonline.com

...ochtelijk atheïst: God bestaat niet en Jezus is zijn zoon ... Is Jezus God? Heeft Jezus ooit beweerd dat Hij God is? ... . in 2011 uitgegeven bij uitgeverij Nieuw Amsterdam. Na zijn bestseller 'Geloven in een God die niet bestaat' (2007) publiceerde hij pas geleden een opvolger: God bestaat niet en Jezus is zijn zoon. Het blijft opmerkelijk, een protestantse dominee die preekt in vrijzinnige gemeenten in Middelburg en Zierikzee en doodleuk beweert dat God niet bestaat. Koop God bestaat niet en jezus is zijn zoon van Hendriks ... 'Zonder mensen is God nergens' | De Volkskrant ... . Koop God bestaat niet en jezus is zijn zoon van Hendrikse, k. met ISBN 9789046811344. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl God bestaat niet en Jezus is zijn zoon : Nieuw Amsterdam: 2011, 208pp, paperback, nieuw: € 7,95: boekenloods: Hendrikse, Klaas: God bestaat niet en Jezus is zijn zoon : Nieuw Amsterdam: 2011, paperback, 208 blz. klein vlekje op zijkant boekblok verder zeer goed: € 7,00 Is Jezus God? Als je de Bijbel leest, bestaat er geen twijfel over dat Jezus inderdaad God is, net zoals zijn hemelse Vader en de heilige Geest God zijn. Het is wel duidelijk dat de Vader in principe boven de Zoon staat en dat de Geest als doel heeft om de Zoon op aarde bekend te maken. Maar Vader, Zoon en Geest worden in de Bijbel zonder spoor ... God bestaat niet en Jezus is zijn zoon, druk 2011, 208 p., Nieuw Amsterdam - Amsterdam, ISBN 978-90-468-1134-4; Literatuur. Trea van Vliet, De dominee, de kerk en God. Interviews en portretten ter gelegenheid van het afscheid van Klaas Hendrikse. Bestel God bestaat niet en Jezus is zijn zoon van Klaas Hendrikse. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd 'God bestaat niet en Jezus is zijn zoon' door Klaas Hendrikse - Onze prijs: €20,00 - Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, volgende dag in huisGratis verzending. Het vroege christendom. Uit Paulus' theologie in het Nieuwe Testament spreekt zijn geloof in Jezus Christus als de goddelijke Zoon va...

INFORMATIE

AUTEUR
Klaas Hendrikse
DIMENSIE
12,77 MB
BESTANDSNAAM
God bestaat niet en Jezus is zijn zoon.pdf

OMSCHRIJVING

Na het uitkomen van zijn vorige boek, het succesvolle Geloven ineen God die niet bestaat, werd hem veelvuldig de volgende vraaggesteld: En Jezus dan? Eigenlijk had Klaas Hendrikse geen zin omeen boek over Jezus te schrijven: Er is over hem al meer geschrevendan een mens in zijn leven kan lezen. Uiteindelijk ging hij overstagen aan de slag met de vraag: Hoe heeft het vroeger toch metmensen zó kunnen gaan dat het met Jezus kon gaan zoals het isgegaan, hoe is het gekomen dat het daarna is gegaan zoals het isgegaan, en hoe gaat het nu met ons? Dit boek is geschreven voormensen die zichzelf niet als ongelovig beschouwen, die proberenhun weg te zoeken in de overtuiging dat er niet niets is, en dieeerder geneigd zijn om te geloven in iets dan in wat in kerkenGod wordt genoemd. Zij zullen er, zo hoopt de auteur, doorgeholpen worden om hun eigen geloofsweg te gaan.

Wil je het boek lezen?God bestaat niet en Jezus is zijn zoon in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Klaas Hendrikse. Lezen God bestaat niet en Jezus is zijn zoon Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN