Onaantastbaar

Onaantastbaar - Karin Slaughter | Fthsonline.com

...ar anders dan de film, komen in het boek vooral zijn gevoelens naar voren tijdens bepaalde gebeurtenissen in zijn leven ... Onaantastbaar of taboe - CodyCross Antwoord ... . synoniemen van onaantastbaar (Nederlands) op mijnwoordenboek. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. Vertalingen van 'onaantastbaar' in het gratis Nederlands-Engels woordenboek en vele andere Engelse vertalingen. Met Onaantastbaar voegt Karin Slaughter weer een bloedstollend verhaal toe aan haar imposante lijst van bestsellers. Detective Lena Adams heeft jarenlang geprobeerd haar verleden te ontvluchten. Aan het kleine plaatsje waar ze is gebo ... bol.com | Onaantastbaar, Philippe Pozzo di Borgo ... ... . Detective Lena Adams heeft jarenlang geprobeerd haar verleden te ontvluchten. Aan het kleine plaatsje waar ze is geboren heeft ze vele slechte herinneringen en ze is een nieuw leven begonnen ver van haar geweldadige jeugd. Online vertaalwoordenboek. FR:onaantastbaar. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. Betekenis van 'onaantastbaar' inclusief synoniemen en voorbeeldzinnen. Over deze site. Onze missie is om taal & naslagwerken voor iedereen toegankelijk maken. onaantastbaar. dat iets niet veranderd kan worden, dat iets niet vernietigd kan worden Het recht op leven is het onaantastbaarste recht dat een mens heeft. Antoniemen. aantastbaar; Gangbaarheid. Het woord onaantastbaar staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. De Nederlandse titel, Onaantastbaar, is afgeleid van de verfilming Intouchables en deze verwijst waarschijnlijk naar het dubbele gevoel dat Philippe heeft na zijn ongeluk. Hij is fysiek onaantastbaar omdat elke aanraking hem vreselijk veel pijn bezorgt, maar hij en Abdel zijn samen ook onaantastbaar vanwege hun vriendschap, omdat ze elkaar aanvullen en omdat niemand behalve zijzelf hun ... Motorrijders zijn onaantastbaar . Hoeveel herrie ze ook maken en met hoevelen ze ook zijn: niemand legt moto...

INFORMATIE

AUTEUR
Karin Slaughter
DIMENSIE
9,98 MB
BESTANDSNAAM
Onaantastbaar.pdf

OMSCHRIJVING

Detective Lena Adams heeft jarenlang geprobeerd haar gewelddadig verleden te ontvluchten. Maar bij een gedwongen terugkomst in haar geboortedorp wordt ze opnieuw geconfronteerd met een explosie van geweld: een meedogenloze moordenaar heeft een jonge vrouw onherkenbaar verbrand. Voor de plaatselijke politie is Lena de enige verdachte. Jeffrey Tolliver en zijn vrouw Sara Linton reizen af naar het plaatsje om Lena’s onschuld te bewijzen. Dan wordt een tweede lichaam gevonden en raken Jeffrey en Sara verstrikt in een duistere wereld vol geweld en rassenhaat. Kunnen zij de waarheid achterhalen vóór de moordenaar opnieuw toeslaat?Onaantastbaar is het zesde deel in de zeer succesvolle Sara Linton-reeks, waarin Karin Slaughter bloedstollende spanning combineert met levensechte personages.

Wil je het boek lezen?Onaantastbaar in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Karin Slaughter. Lezen Onaantastbaar Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN