HondStaat

HondStaat - R. Kersten | Fthsonline.com

...e jacht en als veldwerkkeurmeester op een geheel eigenwijze vertelt ... HondStaat - R. Kersten - (ISBN: 9789077285183) | De Slegte ... . HondStaat' biedt kennis en inzicht voor het opleiden, de omgang en bij het jagen met de staande jachthond. Een uitstekende informatiebron aangevuld met persoonlijke ervaringen van jachtopzieners, ervaren jagers en hondentrainers. het is een interessant boek waarin Auteur Rembrandt Kersten zijn ervaringen met de jacht en als veldwerkkeurmeester op een geheel eigenwijze vertelt.Rembrandt Kersten ... HondStaat' biedt kennis en inzicht voor het ... HondStaat, R. Kersten - Hardback - 9789077285183 | AKO boeken ... .Rembrandt Kersten ... HondStaat' biedt kennis en inzicht voor het opleiden, de omgang en bij het jagen met de staande jachthond. Een uitstekende informatiebron aangevuld met persoonlijke ervaringen van jachtopzieners, ervaren jagers en hondentrainers. het is een interessant boek waarin Auteur Rembrandt Kersten zijn ervaringen met de jacht en als veldwerkkeurmeester op een geheel eigenwijze vertelt. Verkocht: Hondstraat 4 5334 JM Velddriel. Aangeboden sinds 30 maart 2018 Verkoopdatum 24 april 2020 Looptijd 24½ maand HondStaat' biedt kennis en inzicht voor het opleiden, de omgang en bij het jagen met de staande jachthond. Een uitstekende informatiebron aangevuld met persoonlijke ervaringen van jachtopzieners, ervaren jagers en hondentrainers. het is een interessant boek waarin Auteur Rembrandt Kersten zijn ervaringen met de jacht en als veldwerkkeurmeester op een geheel eigenwijze vertelt.Rembrandt Kersten ... Reinders Oisterwijk is de specialist in ondersteunende totaalconcepten voor de ontwikkeling van kinderen in het primair onderwijs en de kinderopvang. U vindt bij ons methoden, leermiddelen, spel- en ontwikkelingsmaterialen, meubilair en ICT-oplossingen voor uw basisschool of kinderdagverblijf onder 1 dak Hij wist gedaan te krijgen, dat op 12 december 1682 de Staten Generaal toestemming gaven tot het "opbouwen van eene kerk op eyge kosten op een bequaame plaatse binnen deese stadt Maastrigt". Men kocht toen een perceel met een stal erop aan de Hondstraat en zette daar een kerkje neer, dat op 28 oktober 1684 werd ingewijd. Bel dierenarts Deventer bij spoed, afspraak of advies. Aan de dierenkliniek Hoge Hondstraat 115 in Deventer staan wij klaar voor hond, kat, konijn...

INFORMATIE

AUTEUR
R. Kersten
DIMENSIE
7,64 MB
BESTANDSNAAM
HondStaat.pdf

OMSCHRIJVING

HondStaat' biedt kennis en inzicht voor het opleiden, de omgang en bij het jagen met de staande jachthond. Een uitstekende informatiebron aangevuld met persoonlijke ervaringen van jachtopzieners, ervaren jagers en hondentrainers. het is een interessant boek waarin Auteur Rembrandt Kersten zijn ervaringen met de jacht en als veldwerkkeurmeester op een geheel eigenwijze vertelt.Rembrandt Kersten, die er vele jaren heeft opzitten als veldwerkkeurmeester, introduceert u in de wereld van de jachthonden, geeft vanuit eigen ervaringen weer hoe de omgang met de jachthond het meest productief is en verhaalt over het plezier dat beleefd kan worden aan het werken met de Staande honden. Zijn visie op jachthonden en de moeilijke weg van hun opleiding komen uitgebreid aan de orde. Zijn verhaal gaat veel verder dan de basisvaardigheden waar voorjager en jachthond aan moeten voldoen.Het boek is geschreven in een rustig gelegen oude boerderij met prachtig uitzicht op de velden. De aanwezigheid van een paartje witte kerkuilen op de grote zolder stoorde het werk niet, evenmin als de Ierse setters waar de schrijver zo graag mee werkt. De luidruchtige geluiden van krassende kraaien tegen de ramen waren in deze periode de enige reden het geweer uit het foedraal te halen. De juiste locatie voor overpeinzingen.Ton Bavelaar voorzag het boek van schitterende tekeningen die de sfeer van het boek omlijsten.

Wil je het boek lezen?HondStaat in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur R. Kersten. Lezen HondStaat Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN