De bankier

De bankier - Henry van Nieuwenborgh | Fthsonline.com

...it ruim vijfenzestig jaar oude iconische pand wordt door De Bankier nieuw leven in geblazen ... Walraven van Hall - De bankier van het verzet | Historiek ... . Naast het bankgebouw, dat volledig behouden blijft, wordt De Bankier gebouwd. Hotel De Bankier is gelegen in hartje Cuijk; schuin tegenover de schouwburg en op steenworp afstand van de Maas. De Bankier beschikt over 6 eigentijdse tweepersoonskamers. Welkom bij De Bankier! Verse vis, kreeft en oesters. Steak Limousin van een topkwaliteit. Met zicht op zee. Middelkerke De bankier, Wat een mooi boek ik kon het niet laten liggen, ... Woningaanbod | De Bankier ... . Met zicht op zee. Middelkerke De bankier, Wat een mooi boek ik kon het niet laten liggen, telkens dacht ik nog een klein stukje en dan stop ik. Je blijft nieuwsgierig naar de evolutie van de personages en wordt volledig meegezogen in het verhaal. Wat een topper kan niet wachten tot het tweede boek. Huize de Bankier is de locatie van Stichting Ons Buitenhuis, een ouderinitiatief voor hun jongvolwassenen met een (licht) verstandelijke beperking zorgprofiel 3 tot en met 6. Zorg Stichting Ons Buitenhuis heeft een eige...

INFORMATIE

AUTEUR
Henry van Nieuwenborgh
DIMENSIE
12,44 MB
BESTANDSNAAM
De bankier.pdf

OMSCHRIJVING

Steven is een succesvol bankier en levensgenieter. Hij gaat geregeld naar zijn stamcafé voor een goed biertje en doet dure restaurants aan met zijn zakenpartners. Bovendien kost het hem geen enkele moeite om vrouwen te versieren. Wanneer hij zijn oog laat vallen op zijn nieuwe collega Karolien, komt zijn zorgeloze bestaan op de helling te staan. Voor het eerst weet een vrouw bij hem een gevoelige snaar te raken. Ze heeft echter al een vriend en is niet van plan hem te verlaten. Ook professioneel raakt Steven in woelige wateren. Een van zijn klanten sluit een contract af met een militair dictator in Nigeria, een oude relatie in de textielindustrie heeft slechte cijfers en een bevriende klant in de vleesindustrie zit in een moeilijk parket. Ook de acties van het IRA krijgen een plaats in dit verhaal. Uit verschillende hoeken komen er problemen op Steven af, die als een jongleur alle ballen in de lucht moet proberen te houden.

Wil je het boek lezen?De bankier in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Henry van Nieuwenborgh. Lezen De bankier Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN