In de schaduw van de Zonnekoning

In de schaduw van de Zonnekoning - Golden Parsons | Fthsonline.com

...ogie) vertelt het verhaal van Madeleine Clavell en haar gezin, die behoren tot de gegoede Franse adel - maar ze zijn ook Hugenoten, en om te ontsnappen aan vervolging doet Madeleine beroep op haar vroegere relatie met Louis XIV ... In de schaduw van de zonnekoning eBook by Golden Parsons ... ... . In de schaduw van de Zonnekoning. Frankrijk, 1680. Madeleine Clavell en haar gezin behoren tot de gegoede Franse adel maar zijn ook Hugenoten, en dat... Bestel In de schaduw van de zonnekoning van Golden Parsons. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Lodewijk XIV van Frankrijk (Frans: Louis XIV; Kasteel van Saint-Germain-en-Laye, 5 september 1638 — Kasteel van Versailles, 1 september 1715), bekend als Lodewijk de Grot ... In de schaduw van de Zonnekoning - Boeken - RD.nl ... . Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Lodewijk XIV van Frankrijk (Frans: Louis XIV; Kasteel van Saint-Germain-en-Laye, 5 september 1638 — Kasteel van Versailles, 1 september 1715), bekend als Lodewijk de Grote (Frans: Louis le Grand) en de Zonnekoning (Frans: le Roi-Soleil), was een telg uit het koninklijke huis Bourbon.Hij was van 1643 tot aan zijn dood koning van Frankrijk en Navarra. ... In de schaduw van de Zonnekoning is het eerste deel in een serie van drie romans die zich afspelen in de tijd van de hugenotenvervolging. Kijk op www.uitgeverijmozaiek.nl voor meer informatie. In de schaduw van de Zonnekoning bij literatuur-kopen.nl. Voor al j...

INFORMATIE

AUTEUR
Golden Parsons
DIMENSIE
10,1 MB
BESTANDSNAAM
In de schaduw van de Zonnekoning.pdf

OMSCHRIJVING

Frankrijk, 1680. Madeleine Clavell woont met haar gezin op een groot landgoed. Ze behoren tot de gegoede Franse adel – maar zijn ook hugenoten, en dat is in de tijd van Zonnekoning Louis XIV heel gevaarlijk.Onder het bewind van de katholieke Louis XIV wordt de vervolging van de protestanten steeds feller en meedogenlozer. Madeleine, die aan het hof is opgegroeid en de koning al kent sinds haar jeugdjaren, vertrouwt erop dat de Zonnekoning haar en haar gezin daarom met rust zal laten.Wanneer de soldaten van de koning echter ook in het landhuis van de familie Clavell trekken, ziet Madeleine nog maar één uitweg voor haar familie. Ze laat haar kinderen en haar man achter en reist naar het hof in Versailles om bij de koning zelf te pleiten voor hun vrijheid en hun leven.Maar tot haar verrassing doet ook de koning een beroep op hun gezamenlijke verleden… en vraagt Madeleine in ruil voor haar vrijheid een prijs die veel hoger is dan ze kan betalen.In de schaduw van de Zonnekoning is het eerste deel in een serie van drie romans die zich afspelen in de tijd van de hugenotenvervolging.

Wil je het boek lezen?In de schaduw van de Zonnekoning in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Golden Parsons. Lezen In de schaduw van de Zonnekoning Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN