Spierballen en satijn

Spierballen en satijn - Marieke Vos | Fthsonline.com

...es naar exotische oorden, de feestjes, de spannende entourage van bodyguards, de mooie huizen ... Recensie van Eline1 over Spierballen en satijn | Hebban.nl ... . Ze deelt al snel het bed met Yusuf. Geschreven bij Spierballen en satijn. Leuk boek! Spanning, intrige, romantiek en reizen - interessante combinatie. Luchtig, maar intrigerend genoeg on je in het verhaal te trekken en het niet dicht willen klappen, Spierballen en satijn | ISBN 9789402199581 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Spierballen en satijn; Spierballen en satijn Marieke Vos ... Spierballen en satijn - Spanning - Boeken - Boek en ... ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Spierballen en satijn; Spierballen en satijn Marieke Vos. € 19,95 Inclusief BTW. Op werkdagen voor 23:00u besteld, volgende (werk)dag thuisbezorgd + In winkelmand. Op verlanglijstje; Sophie is een fiscaal specialist, een mooie vrouw met een passie voor cijfers en een voorliefde voor foute mannen. Spierballen en satijn × Tip een vriend. Typ de naam van één of meer vriend(en). Spierballen en satijn. Aan: Typ de naam van één of meer vriend(en). Onderwerp: Bericht: Sluit venster. Boek. Auteur: Vos, Marieke: Inhoud: Na een miskraam vlucht een financieel specialiste om na te ... Bestel ...

INFORMATIE

AUTEUR
Marieke Vos
DIMENSIE
9,14 MB
BESTANDSNAAM
Spierballen en satijn.pdf

OMSCHRIJVING

Sophie is een fiscaal specialist, een mooie vrouw met een passie voor cijfers en een voorliefde voor foute mannen. Wanneer ze gaat werken voor Yusuf geniet ze aanvankelijk van haar nieuwe luxe leven. Van de reisjes naar exotische oorden, de feestjes, de spannende entourage van bodyguards, de mooie huizen. Ze deelt al snel het bed met Yusuf. Maar dan leert Sophie zijn andere kant kennen. Haar nieuwe leven blijkt levensgevaarlijk. Ze neemt een drastisch besluit, maar is het het juiste besluit? Dit zeggen lezers over het boek:"Romantisch, spannend en met een vleugje erotiek. Suzanne Vermeer meets E.L. James!""Spannend, sexy, sluw, stylish, sprankelend, spectaculair, spierballen & satijn.""Een superspannend verhaal, met vaart geschreven. Na de eerste bladzijde kon ik hem niet meer wegleggen. Een echte pageturner.""Dit boek verveelt geen moment. Het verhaal hoort tot een nieuw genre spannende boeken: de erotische literaire thriller."Over de auteur:Marieke Vos is schrijver en freelance journalist. Ze woont en werkt in Den Haag en houdt van yoga, reizen, dansen op blote voeten, bubbels en het strand.

Wil je het boek lezen?Spierballen en satijn in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marieke Vos. Lezen Spierballen en satijn Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN