Effectief aanmodderen

Effectief aanmodderen - Lennart Klipp | Fthsonline.com

...k conflict en emoties en wat te doen 'als zoeken naar geluk je niet gelukkig maakt' ... Boek: Effectief aanmodderen - Geschreven door Lennart Klipp ... . Aanmodderen ook niet. Maar ik weet dat je begrijpt wat ik bedoel. ... En het goede is Effectief Rouwen: Gezond blijven door gezond met je emoties om te gaan. Als je dat doet herstelt je energiebalans, ben je fit, voel je je krachtig en kun je rouwen en je verlies verwerken. effectief aanmodder. Effectief aanmodderen €20. Top Honderd Uitgebreid zoeken. Inloggen . Uitgebreid zoeken. Terug naar eenvoudig ... Effectief aanmodderen - Lennart Klipp - 9789081814331 ... ... . Top Honderd Uitgebreid zoeken. Inloggen . Uitgebreid zoeken. Terug naar eenvoudig zoeken Recensie: Een mooi en vooral troostrijk boek wat mij veel nieuwe inzichten in mijzelf heeft gegeven en mij helpt met de zwaardere dingen in het leven om te gaan Aanmodderen 1) Aanrommelen 2) Flodderen 3) Klungelen 4) Knoeien 5) Ondoelmatig te werk gaan 6) Pielen 7) Prutsen 8) Rommelen 9) Stumperen 10) Zonder plan werken Get this from a library! Effectief aanmodderen : als zoeken naar geluk je niet gelukkig maakt. [Lennart Klipp; VIStrainingen (Katwijk aan Zee); BoekenGilde (Enschede)] -- Zelfhulpgids voor het omgaan met tegenspoed, zodat je nieuwe energie en motivatie opdoet. Effectief aanmodderen 5 mei 2020. Elementaire gewoontes 5 mei 2020. Terug naar overzicht Patronen doorbreken Lennart Klipp is schrijver van het boek Effectief Aanmodderen en de psycholoog van Iris Hond in het Net5 powered by LINDA.-programma Iris en de 12 dates. foto Tom Cornelissen. Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar! Delen. NET BINNEN . Dotan viert Pride niet in de grachten, maar met een liefdevolle post aanmodderen en de kinderen van verschillende niveaus elkaar laat helpen, zie je een enorme vooruitgang. Niet alleen in hun leescapaciteiten, maar ook in hun gedrag. De kinderen die ik samen liet werken op een cluster-4-school - en dat waren echt moeilijke jon-gens - waren poeslief voor elkaar. Als kinderen in het onderwijs Noté /5: Achetez Effectief aanmodderen: als zoeken naar geluk je niet gelukkig maakt de Klipp, Lennart, Van Leyden, Murk: ISBN: 9789081814331 sur amazon.fr, des millions de livres livrés chez vous en 1 jour Lennart Klipp is schrijver van het boek Effectief Aanmodderen en de psycholoog van Iris Hond in het Net5 powered by LINDA.-programma Iris en de 12 dates. Een prangende vraag aan Lennart? Mail 'm naar [email protected]

INFORMATIE

AUTEUR
Lennart Klipp
DIMENSIE
4,1 MB
BESTANDSNAAM
Effectief aanmodderen.pdf

OMSCHRIJVING

Wat doe je als het tegenzit? Dat is dé vraag die elk zelfhulpboek probeert te beantwoorden. Mindfulness, in je kracht gaan staan, omdenken en je eigen succes of geluk maken, zijn zomaar een aantal van de oplossingen die deze boeken bieden. Ze laten je geloven dat last en gedoe er niet hoeven te zijn. Als je maar aan jezelf werkt, de uitdaging aangaat en vooral niet bij de pakken neerzit. Maar wat doe je als dat allemaal niet lukt?Het antwoord is even simpel als confronterend: we hebben om te gaan met onze last. Omgaan met last is ermee leren leven en vooral: ermee aanmodderen. Dat is ingewikkeld, vervelend en zwaar. Er zit bovendien een taboe op, in deze tijd waarin vooral succes en geluk centraal staan. Toch is aanmodderen iets heel natuurlijks en het leidt, als we het aangaan, paradoxaal genoeg tot nieuwe energie en motivatie. Dit boek laat je zien hoe dat werkt.

Wil je het boek lezen?Effectief aanmodderen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lennart Klipp. Lezen Effectief aanmodderen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN