Multatuli - dwarsligger

Multatuli - dwarsligger - Dik van der Meulen | Fthsonline.com

...BN/ISBN13: 9789049801342, Categorie: Boek, De Max Havelaar is niet alleen de beste roman uit de Nederlandse literatuur; het is o ... Max Havelaar DL - Multatuli | Boeken.com ... ... "Eduard Douwes Dekker (Amsterdam, 2 maart 1820 - Ingelheim am Rhein, 19 februari 1887) was een Nederlandse schrijver en bestuursambtenaar die vooral bekend is geworden vanwege zijn roman Max Havelaar, of De koffij-veilingen der Nederlandsche Handel-Maatschappij, die in 1860 verscheen onder het pseudoniem Multatuli (Latijn voor 'ik heb veel (leed) gedragen' [=multa tuli]). Ondanks de verschillende werelden waarin ze leven, ontstaat er een diepe band tussen Marianne en Connell in Normale mensen. Ho ... Dik van der Meulen - Multatuli | Thaumas Dwarsliggers ... . Ondanks de verschillende werelden waarin ze leven, ontstaat er een diepe band tussen Marianne en Connell in Normale mensen. Home › Dwarsliggers met als trefwoord 'Multatuli' Multatuli. Showing all 2 results. Dik van der Meulen - Multatuli info / bestellen; Multatuli - Max Havelaar info / bestellen; Actueel: ... Thaumas Dwarsliggers gebruikt analytische en functionele cookies. Multatuli: leven en werk van Eduard Douwes Dekker Dwarsligger: Amazon.es: Meulen, Dik van der: Libros en idiomas extranjeros Op zoek naar artikelen van Multatuli? Artikelen van Multatuli koop je eenvoudig online bij bol.com Gratis retourneren 30 dagen bedenktijd Snel in huis Multatuli werd door veel tijdgenoten en latere generaties als een heilige vereerd, maar door evenzovelen als een gevaarlijke nieuwlichter verguisd. In zijn biografie legt Dik van der Meulen de nadruk op de relatie tussen het ontstuimige leven van Douwes Dekker en de boeken die hij schreef. Er zijn al ruim 600 titels in dwarsligger ® verschenen, van heerlijke romans tot bloedstollende thrillers, van historische romans tot non-fictie, van literaire klassiekers tot boeken voor grote en kleine kinderen, en nog veel meer.Heb jij een favoriet boek dat je graag in dwarsligger ® zou willen (her)lezen? Laat het ons weten, stuur een e-mail naar [email protected] Max Havelaar DL bij literatuur-kopen.nl. Voor al je literatuur en romans. Max Havelaar - Dwarsligger | ISBN 9789049801342 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Hij gaat onder meer in op Multatuli's moeizame verhouding met zijn lezers, die hij met 'grote innigheid' verachtte, en zijn pogingen om door te dringen tot het centrum van de politieke macht. Winnaar AKO-literatuurprijs 2003. Over de dwarsligger® De dwarsligger® is een compleet boek in een handzaam formaat. Uitgeverij Dwarsligger® ISBN: 9789049801359. Bindwijze: Gekartonneerd. Aantal Pagina's: 1.584. ...

INFORMATIE

AUTEUR
Dik van der Meulen
DIMENSIE
12,16 MB
BESTANDSNAAM
Multatuli - dwarsligger.pdf

OMSCHRIJVING

Multatuli wordt algemeen beschouwd als de belangrijkste schrijver van het Nederlandse taalgebied. Tot nu toe bestond er van hem geen volledige biografie. Dit boek voorziet in deze leemte. Multatuli. Leven en werk van Eduard Douwes Dekker gaat over het leven van een schrijver die geen schrijver wilde zijn; een man die zoveel heeft betekend voor de Nederlandse en Vlaamse arbeidersbeweging, de vrouwenemancipatie, het atheïsme en uiteraard voor de veranderingen in het denken over Nederlands-Indië. Multatuli werd door veel tijdgenoten en latere generaties als een heilige vereerd, maar door evenzovelen als een gevaarlijke nieuwlichter verguisd. In zijn biografie legt Dik van der Meulen de nadruk op de relatie tussen het ontstuimige leven van Douwes Dekker en de boeken die hij schreef. Hij gaat onder meer in op Multatuli's moeizame verhouding met zijn lezers, die hij met 'grote innigheid' verachtte, en zijn pogingen om door te dringen tot het centrum van de politieke macht. Winnaar AKO-literatuurprijs 2003 Over de dwarsligger® De dwarsligger® is een compleet boek in een handzaam formaat. Een boek dat past in een handtas en zelfs in je broekzak of binnenzak. Een boek dat je overal en op elk moment kunt lezen. Met zijn kleine formaat ¿ 12 bij 8 centimeter ¿ en lichte gewicht ¿ gemiddeld nog geen 145 gram ¿ is de dwarsligger® met één hand vast te houden en dus gemakkelijk te lezen.

Wil je het boek lezen?Multatuli - dwarsligger in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Dik van der Meulen. Lezen Multatuli - dwarsligger Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN