De bleke koning

De bleke koning - David Foster Wallace | Fthsonline.com

...oning : een onvoltooide roman ... Mocht dit, door welke omstandigheid dan ook, niet mogelijk blijken, dan zal HKA niet aansprakelijk zijn voor verloren informatie of het niet beschikbaar zijn van het systeem ... De bleke koning - gekartonneerd - David Foster Wallace ... ... . Vrijwaring. Wallace won onder andere de MacArthur Foundation 'genius' Award, de National Magazine Award en de Paris Review Prize for Humor Writing. Bij Meulenhoff verschenen Superleuk, maar voortaan zonder mij, de verhalenbundel Korte gesprekken met afgrijselijke mannen en zijn postuum verschenen roman De bleke koning. De bleke koning | ISBN 9789029087643 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. De bleke koning. De werknemers van een belastingkantoor in Peoria, Illinoi ... Studystore | De bleke koning, Foster Wallace. David ... ... . De bleke koning | ISBN 9789029087643 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. De bleke koning. De werknemers van een belastingkantoor in Peoria, Illinois, komen in eerste instantie redelijk normaal over op David Wallace. Als... De werknemers van een belastingkantoor in Peoria, Illinois, komen in eerste instantie redelijk normaal o...

INFORMATIE

AUTEUR
David Foster Wallace
DIMENSIE
7,12 MB
BESTANDSNAAM
De bleke koning.pdf

OMSCHRIJVING

De werknemers bij het Regionale Controlecentrum van de IRS in Peoria, Illinois, komen in eerste instantie redelijk normaal over op de kersverse tijdelijke kracht David Wallace. Maar terwijl hij zich onderdompelt in een routine die zo geestdodend en repetitief is dat nieuwe collega's geselecteerd worden op hun talent verveling te doorstaan, komt hij erachter welke bijzondere waaier aan persoonlijkheden zich tot dit vreemde instituut aangetrokken voelt. En hij blijkt binnengekomen te zijn op een moment dat de directie van de IRS plannen maakt om ook het laatste beetje menselijke waardigheid dat het werk te bieden heeft, te elimineren.De bleke koning was nog niet voltooid toen David Foster Wallace overleed. Het is een intense, hilarische en onverschrokken roman, en net zo origineel als alles wat Wallace daarvoor schreef. Het boek snijdt grote vragen aan, onder meer over de zin van het leven en de waarde van werk en gezin, en dat door middel van krachtig neergezette, doorleefde personages. De bleke koning is een boek dat in alle opzichten grote bewondering afdwingt.

Wil je het boek lezen?De bleke koning in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur David Foster Wallace. Lezen De bleke koning Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN